Početna Novosti Udruga MRAK traži kreativce i inovatore za nagraditi

Udruga MRAK traži kreativce i inovatore za nagraditi

Udruga MRAK – Mreža za razvoj i kreativnost i ove će godine, osmu godinu zaredom, pred najuglednijim hrvatskim poduzetnicima i predstavnicima iz javnog, znanstvenog i društvenog života povodom hrvatskog Dana kreativnosti i inovativnosti dodijeliti renomiranu Nagradu za kreativnost i inovativnost u poslovnom i društvenom djelovanju u ukupno devet kategorija.

Nagrada za kreativnost i inovativnost jedinstvena je kao takva u svijetu, a u ovih sedam godina nagrađivani projekti, tvrtke i osobe zabilježili su veliki uspjeh u daljnjem radu, kako u privatnom tako i javnom sektoru.

Cilj ove manifestacije je osvijestiti društvo o značaju kreativnosti kako bi se potakla češća upotreba i primjena kreativnosti u svakodnevnim, korporativnim, društvenim i privatnim djelovanjima – poručuju iz organizacije.

Nagrada za najbolje prijavljene projekte bit će uručena na svečanoj dodjeli koja će se održati u petak, 22. svibnja u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Natječaj je otvoren od ponedjeljka, 23. ožujka, a svoje kreativne i inovativne projekte moguće je prijaviti do nedjelje, 26. travnja.

Prijave se vrše putem online ili tiskane prijavnice koju možete preuzeti ovdje. Sve ostale informacije o natječaju za Nagradu za kreativnost i inovativnost pročitajte na službenoj stranici MRAK – Mreže za razvoj i kreativnost, www.dki.mrak.com.hr ili se obratite na e-mail [email protected], broj telefona 01/639-8287.

Udruga MRAK

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here