Početna Grad Zagreb Zagrebački DoubleTree by Hilton osvojio prestižnu nagradu

Zagrebački DoubleTree by Hilton osvojio prestižnu nagradu

Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb, osvojio je prestižnu Hiltonovu nagradu “Hospitality award of excellence” za 2015.g. za regiju Europa, Bliski istok i Afrika.

Nagrada je dodjeljena nakon provedenog istraživanja koje Hilton provodi  tijekom cijele godine, uz pomoć Hiltovonog alata SALT. Ovaj alat ocjenjuje razinu uslužnosti osoblja u svakom području, razinu tehničke opremljenosti hotela, razinu dosljednosti u brend standardima, razinu efikasnosti u rješavanju problema gostiju, te razinu sveukupnog doživljaja kojeg gost dobiva boravkom u određenom hotelu unutar grupacije Hilton. Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb, u EMEA regiji, po svim navedenim segmentima ostvario je najbolje rezultate.

“Ovo je veliko priznanje svim našim zaposlenicima jer nagrada reflektira upravo njihovu predanost poslu kojeg rade s ljubavlju i strpljenjem. Pazimo na svaki detalj, u svakom segmentu i zato nam je drago što su to prepoznali i rezultati istraživanja provedeni na gostima koji su kod nas odsjeli. Tu nema subjektivnog utjecaja već se kvaliteta mjeri u brojkama i postocima. Ovo je veliki poticaj i obaveza za naš daljni rad. Drago nam je da smo uzor među 440 DoubleTree hotela te da uspješno promičemo kvalitetno hotelijerstvo” – ističe direktorica, Josipa Jutt Ferlan

Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb, na tržištu posluje već 3 godine i nositelj je kategorije Business / Poslovni hotel. Pored vrhunski opremljenih 152 sobe i 6 dvorana za sastanke, gostima nudi jedinstveni kulinarski doživljaj OXBO restorana koji je prepoznat po ponudi najboljih steakova, wine bar te luksuzan Fitness i SPA centar s bazenom i pogledom s 10.kata.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here