Ovi blagdani jedinstvena su prilika za orginalnu proslavu uz najukusnije meso s brazilskog churrasco žara i velik broj brazilskih specijaliteta u restoranu Rodizio do Brasil. Samo tu možete iskusiti rodízio – specifičan način posluživanja najfinijih dijelova mesa koji se nabodeni na sablje peku na churrasco žaru i koje konobari potom nose k vama – sve dok ne kažete stop!

U Rodizio do Brasilu možete kušati čak deset vrsta mesa koje se poslužuju uz topli kruh i puno povrća te nakon toga ponoviti cijeli niz ili samo izabrane komade. Ta tradicija potječe od Gaúcho kauboja koji su još od davnina meso marinirano u jednostavnim umacima pekli nabodeno na štapiće i jeli ih u krugu najbližih. Meso je najvažniji dio i blagdanskih gozbi u Brazilu u kojima uz bogatu trpezu uvijek hedonistički nastrojeni Brazilci vole uživati danima i u širokom krugu obitelji.

Roštilj

Uz mesne specijalitete birate i između zaista bogatog izbora predjela i priloga na izdašnom buffet baru u također neograničenim količinama; pogostite se jakobovim kapicama, kavijarom s avokadom, jastogom, lososom i vegetarijanskim delicijama. Obrok završite egzotičnim desertom – ananasom sa churrasco žara ili ukusnim Brigadeirom, čokoladnim kolačićem koji se poslužuje na svim feštama u Brazilu.

Salata

Domjenak, večera s poslovnim kolegama ili veliko obiteljsko okupljanje u Rodizio do Brasilu posebno su iskustvo koje će svi dugo pamtiti, a slavlje će začiniti nastup samba plesačica koje hladni Zagreb na nekoliko sati pretvaraju u uvijek vrući Rio de Janeiro i nezaboravan doživljaj.

OSVOJITE VEČERU!

Rodizio do Brasil vam daruje dvije kartice od 200 kuna za nezaboravnu blagdansku večeru.

Pošaljite mail na [email protected], s naslovom BRASIL i svojim podacima do 7. prosinca točno u podne!

DOBITNICI: Nina Blažanin i Siniša Kušanić