Djed Mraz nam je svima dobro poznati djedica dobričina koji jednom godišnje u zimsku noć obilazi svu djecu svijeta i donosi darove, ove godine razotkriven! Cijeli svijet saznat će dugogodišnju, veliku i dobro čuvanu tajnu! Djed Mraz je prije nešto godina bio vrlo nestašan.

unadjustednonraw_thumb_5bd

Dok svi i ove godine očekuju starog bradonju u crvenom odijelu, crnim čizmama i rumenih obraza kako će zakoračiti na njihovom krovu uz topot sobova, ove godine će se čuti ubrzane, mlađahne korake. Djedu Mrazu je stran pojam Facebook, mobiteli, tableti, fitness i smoothiji. Isto tako ne razumije rap i hip-hop glazbu te pokušava spojiti svoju tradiciju i sve novitete koje današnje vrijeme donosi u samo jednoj noći! Hoće li uspjeti spojiti tradiciju i modernu? I tko mu u tome pomaže ili odmaže? Tradicionalne vrijednosti su na kušnji, a zabava je zagarantirana.
U igrokazu „Djed Mraz ima tajnu“ (https://www.facebook.com/DjedMrazimatajnu/) koji obiluje smijehom i zabavom, a primjeren je svim dječjim uzrastima te će se i roditelji zabaviti, uz Djeda Mraza igra i Mario Valentić koji unosi inovativnu i originalnu ulogu.

unadjustednonraw_thumb_7a1

Djed Mraz i Mario Valentić će donirati dio prihoda ostvarenih igrokazom udruzi „Kolibrići“ te uveseliti članove Udruge tijekom blagdana, gdje će posjetiti 16 izuzetnih obitelji članova udruge „Kolibrići“. Udrugu su osnovali roditelji djece s najtežim teškoćama u razvoju koja su ovisna o aparatima za održavanje na životu s ciljem da im poboljšaju osnovne životne uvjete, a kako biste i vi pomogli „Kolibrićima“ igrokaz je namijenjen tvrtkama, vrtićima, obiteljima kako bi razveselili svoje najmlađe, a pomogli i nama kako bi omogućili kupnju što boljih aparata za održavanje na životu djeci iz „Kolibrića“.

unadjustednonraw_thumb_786