U subotu u 11 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održat će se svečana promocija sedme generacije stručnih prvostupnika i treće generacije stručnih specijalista Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski. Diploma je dragocjen i važan cilj svakog studenta, ali i izvrstan motivator promovenata za kontinuirani rad na svom znanju, vještinama i sposobnostima. Upravo je Obrazovna grupa Zrinski više od dva desetljeća posvećena cjeloživotnom obrazovanju za poduzetništvo.

U okviru Obrazovne grupe Zrinski djeluje Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski koja dualnim pristupom obrazovanju te individualnom praćenju napretka omogućava stjecanje znanja i vještina potrebnih za razvoj poduzetničkog duha, a taj pristup primjenjuje i kroz studijske programe na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski, prvoj visokoškolskoj ustanovi u Republici Hrvatskoj koja je dobila dopusnicu za izvođenje svih svojih studijskih programa putem sustava učenja na daljinu – online studija. Osim toga, Visoka škola otvorila je područni ured u Gradu Županji koji pokriva područje cijele Slavonije pa studenti imaju mogućnost studiranja u svojoj regiji, što znatno smanjuje troškove studiranja.

Preddiplomski i diplomski programi pripremaju studente za stvarne potrebe tržišta rade te potiče poduzetništvo stvaranjem pozitivnog okruženja za studente. Uz podršku BIZ poduzetničkog inkubatora, kreativni studenti imaju priliku predstaviti svoje poslovne ideje i voditi vlastita poduzeća do završetka studija, a potom ih bez naknade preuzeti kao svoja, dok troškove početne investicije snosi Visoka škola. Uz navedeno, cjeloživotno obrazovanje polaznicima je dostupno i kroz različite programe Pučkog otvorenog učilišta Petar Zrinski.

Detalje pogledajte na: http://www.zrinski.org/nikola/