Panturist, član grupacije Arriva Deutsche Bahn, u četvrtak, 28. siječnja 2016., uvodi novu autobusnu liniju Zagreb – Maribor – Graz – Beč. Autobusi s oznakom Arriva Express iz Zagreba će kretati svakodnevno u 9, a iz Beča u 16 sati. Inače, brend Arriva Express jamči visoku razinu autobusnog prijevoza: sigurnost, udobnost, mogućnost korištenja toaleta, besplatan bežični internet te lak pristup utičnicama za prijenosna računala i mobilne uređaje.

Linija za Beč druga je Panturistova Arriva Express međunarodna linija te treća uopće. Već četiri mjeseca njegovi autobusi prometuju između Zagreba i Milana, a od prošlog mjeseca između Zagreba i Osijeka.

Uz vrhunsku uslugu liniju karakteriziraju i atraktivne cijene. Konkretno, jednosmjerna karta iz Zagreba za Graz stoji 123, a za Beč 215 kuna. Karte za djecu do 12 godina u pola su cijene.

“Uvođenje nove linije Arriva Expressa u prvom je redu odgovor na potrebe tržišta – kako one vezane uz željeno odredište, tako i uz razinu prijevozničke usluge. Zahvaljujući članstvu u grupaciji Arriva Deutsche Bahn Panturist može brzo i kvalitetno odgovoriti na zahtjeve tržišta. Arriva Express naslanja se na našu drugu brendiranu liniju IC bus koja predstavlja sam vrh autobusnog prijevoza. IC bus prometuje između Zagreba i Minhena te Vukovara i Stuttgarta”, rekao je Hrvoje Petričević, voditelj komercijalnog sektora u Panturistu.

Uz Panturist između Zagreba i Beča prometuje još pet domaćih autobusnih prijevoznika.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here