Honor 6X, najnovija tehnološka zvjerka koju je nedavno predstavila vodeća marka pametnih telefona Honor, dobio je najveće priznanje otkako je predstavljen na međunarodnom sajmu CES 2017 (Consumer Electronics Show).

Marka Honor je nastala kako bi se zadovoljile potrebe pripadnika Generacije Y s proizvodima koji su prilagođeni za korištenje interneta, pružaju nevjerojatna korisnička iskustva, nadahnjuju djelovanje, njeguju kreativnost i osnažuju mlade kako bi ostvarili svoje snove. Honor se time izdvojio od sličnih marki te pokazao hrabrost radeći stvari drugačije od ostalih i poduzimajući korake kako bi svojim korisnicima predstavio nove tehnologije i inovacije.

Dizajniran za financijski osviještenu i beskompromisnu Generaciju Y, Honor 6X svestran je uređaj prepun snažnih i raznovrsnih značajki uključujući premium dvostruku stražnju kameru, produljen vijek trajanja baterije i snažne performanse. Otkako je ranije ovoga mjeseca predstavljen na međunarodnom sajmu CES 2017, Honor 6X dobio je čak deset nagrada od strane raznih tehnoloških i poslovnih medijskih publikacija, pri čemu je opisan kao najbolji pametni telefon za svoj cjenovni rang koji za uložen novac daje izuzetnu vrijednost.

Međunarodne nagrade koje je Honor 6X dobio na sajmu CES 2017:

Honor 6X jedini je pametni telefon koji je zaslužio zavidno mjesto na “Top Tech of CES 2017” listi portala Digital Trends, s publikacijom koja ističe moderan izgled Honora 6X, njegove profinjene performance, dugotrajnost baterije i vrhunsku rezoluciju ekrana koji generira fotografije visoke kvalitete. ‘Digital Trends’ je autoritativan vodič za sve masovne čitatelje koji žele razumjeti posljednje tehnološke trendove te kako oni utječu na način kako živimo.

Honor 6X dospio je i na “Best of CES 2017” listu uređaja portala WIRED s publikacijom koja naglašava nevjerojatnu kameru Honora 6X, odličan software i dugotrajnost baterije. ‘WIRED’ je na svojim digitalnim, printanim i društvenim platformama predvodnik rasprava o tome kako tehnologija mijenja živote preko kulturnog i poslovnog svijeta, pa sve do dizajna.

Vodeći tehnološki recenzent Tom’s Guide odabrao je Honor 6X za “Best Budget Phone”, potvrđujući da je ovaj uređaj dokaz kako ne trebate podići vlastite budžete kako bi uživali u finim performansama kvalitetnog pametnog telefona Honor 6X.

 

Naglašavajući vrhunski processor Honora 6X te kvalitetu njegovog ekrana i baterije, Android Authority nagradio je Honor 6X s mjestom na svojoj “Best of CES 2017” listi. Osnovanog 2007. godine, ‘Android Authority’ svakodnevno prate mnogi tehnološki entuzijasti i predstavnici Generacije Y.

 

Predana vijestima iz mobilne tehnologije te recenzijama, digitalna platforma GottaBe Mobile počastila je Honor 6X svojom “CES 2017 Excellence Awards” nagradom što temelje na tome da ovaj pametni telefon donosi premium Android iskustvo.

 

 

Impresioniran dvostrukom kamerom i pristupačnom cijenom Honora 6X, portal Slash Gear imenovao ga je “Best Budget Smartphone of CES 2017” uređajem. Usmjeren naglašavanju najnovijih i najboljih uređaja od 2005. godine, ‘Slash Gear’ pokriva teme o tehnološkoj opremi, uređajima i digitalnim trendovima.

 

 

 

 

Dodijelivši Honoru 6X nagradu “Best of CES 2017”, Phone Scoop naglasio je kvalitetu ovog uređaja i njegovu izvrsnu vrijednost. ‘Phone Scoop’ je sveobuhvatna platforma za kupce pametnih telefona, njihove korisnike, entuzijaste i profesionalce s fokusom na američko tržište.

 

Pozdravljajući Honorova nastojanja da stvori premium pametni telefon, portal Talk Android također je nagradio Honor 6X s “Best of CES 2017” nagradom, izražavajući povjerenje i sigurnost u njegov nadolazeći uspjeh. Bazirana u Sjevernoj Americi, ‘Talk Android’ stranica je posvećena izvještavanju o vijestima vezanim za Androide i mobilnu tehnologiju.

 

I online magazine Business News Daily istaknuo je Honor 6X na svojoj “CES 2017 Best Business Technology” listi, opisujući ga kao apsolutnog pobjednika s premium hardverom kojeg ne očekujete dobiti od tako cjenovno pristupačnog mobilnog telefona. ‘Business News Daily’ osnovan je 2010. godine otkada donosi savjete o poduzetničkom putu za sve vlasnike poduzeća.

 

Honor 6X je za svoje tehnološke nagrade također ekskluzivno nominiran i od strane portala Dutch tech press, kolektiva najeminentnijih tehnoloških medija iz Nizozemske.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here