Foto: PRESS - PODESAVANJE TOPLINEObožavatelj ste inovacija, ekologije i ljubitelj tehnologije? U tom slučaju, ne tražite dalje – neka vas oduševi nadahnuta vizija tvtke Inteligentna kuća, koja donosi najnaprednija tehnološka rješenja pod nazivom IThome –prvo hrvatsko pametno rješenje za štedljiv i siguran dom!

Što su osmislili stručnjaci Inteligentne kuće, kako primijeniti njihova rješenja i kako dodatno uštedjeti saznajte na sajmu Greenvest: Home edition, već od 17. do 19. listopada 2013. godine, u Arena Centru na Laništu. Ulaz je slobodan!

Sajam Greenvest: Home edition prvi je hrvatski green-tech i green-lifestyle sajam, na kojem se, među ostalih 50 izlagača iz sektora zelenog gospodarstva, nalazi i tvrtka Inteligentna kuća. Na njihovom IThome štandu dobit ćete odgovore na sva pitanja, uključujući i kako u stambenom prostoru povezati i kontrolirati sve tehničke sustave samo jednim klikom na mobitel, te kako upravljati rasvjetom, utičnicama, grijanjem, klimom, roletama, tendama i sigurnosnim sustavom, i to s bilo kojeg mjesta u svijetu. Tvrtka Inteligentna kuća njeguje viziju unaprijeđenja kvalitete života i ekološke učinkovitosti, osmišljavanjem i realiziranjem svojih projekata, te na tržište regije donosi najmodernija dostignuća tehnike s ciljem uštede, komfora i sigurnosti doma, hotela ili poslovne zgrade.
Naoružana višegodišnjim iskustvom u automatizaciji domova i vizionarskim pogledom na svijet Inteligentna kuća pokrenula je 2010. godine razvoj IThome sustava – Pametan dom, što je uključivalo i razvoj kompletnog vlastitog softvera (IThome cloud, Android i iPhone aplikacije), te pratećeg hardvera. Uslijedilo je razdoblje od dvije godine razvoja i testiranja, nakon kojeg je Inteligentna kuća postala prva tvrtka u Europi koja je ponudila cloud based home automation – sustav koji nije namijenjen samo i isključivo za novogradnju i luksuzne domove. IThome sustav je prvo hrvatsko pametno rješenje koje, osim što omogućuje povećanje sigurnosti i kvalitete života, je i cjenovno prihvatljivo, te prilagodljivo svakom korisniku, a zbog svoje energetske učinkovitosti donosi i velike financijske uštede, čak do 30%!
Inteligentna kuća i dalje kontinuirano radi na razvoju novih mogućnosti IThome sustava, pokušavajući ga učiniti još pristupačnijim, boljim i inovativnijim.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here