šampanjacCentar Cascade ove subote svečano će obilježiti prvu godišnjicu poslovanja. Za sve kupce i posjetitelje pripremio je iznenađenja kojima će počastiti kupce. Tako će cijene modnih kolekcija i usluga sniziti do 50 posto i luksuz učiniti nešto dostupnijim većem broju građana.

Svi posjetitelji centra Cascade sutra će moći uživati u cjelodnevnom rođendanskom shoppingu uz čašu šampanjaca, degustaciju birane hrane, te prošetati crvenim tepihom i fotografirati se poput pravih hollywoodskih zvijezda pred profesionalnim fotografom. U 14 sati bit će proglašen i „naj friend“ centra koji će dobiti poklon kupnju u vrijednosti 1000 kuna.

Vrhunska ponuda svjetski poznatih brandova, koje posjetitelji mogu pronaći u centru Cascade, smješta Zagreb uz bok svjetskih modnih metropola u kojima moda i luksuz nisu samo stvar prestiža, već i svakodnevica. Od otvorenja u centru je otvoreno pedesetak trgovina, barova i noćnih klubova koji su postavili nove standarde u ponudi, a do kraja godine najavljeno je i otvorenje novih trgovina i barova.

Centar odnedavno u široki asortiman ponude ubraja i uslugu neograničenog bežičnog Wi-fi interneta za sve posjetitelje čime je postao jednako atraktivan i turistima.

U skladu sa slavljeničkim duhom, ove subote centar Cascade i poznati brandovi Stefanel, Shu Shu, Renato Angi, Christian Audigier, La Perla, Furla, Alta Moda Kids, Bella Forma, Krona, Michal Negrin, Class, Oculto, Hydrogen Jeans, Clean Express, Paris Lingerie, Studio Formo Forma, Zoo city, Stipić Interart, Algoritam, Bikkembergs, Durance, Emily K Design, Male stvari, SIA, Dermo Esthetique te drugi brendovi u centru snizit će svoje cijene od 10 do 50 posto.

Svojim najvjernijim posjetiteljima centar Cascade poklonit će putem Facebook grupe bon za kupnju u centru Cascade u vrijednosti 1000 kuna. Potrebno je samo posjetiti grupu centra Cascade na Facebooku i priključiti joj se. Centar Cascade poziva sve građane da provedu subotu u centru te, poput pravih zvijezda, proslave prvi rođendan centra na originalan način.

Cascade (Foto: Siniša Kosić /Medijska mreža)