Početna Izbor Caffe bar Big Smile – vole ga stranci, ali i domaći

Caffe bar Big Smile – vole ga stranci, ali i domaći

Caffe bar Big Smile

Nije novost da tržište hostela u gradu Zagrebu posljednjih godina raste, u kvalitetnom i kvantitativnom smislu. Upravo iz toga razloga, vlasnici konstantno iznalaze sadržaje i aktivnosti kojima bi pozornost usmjerili baš na svoje prostore. Hosteli u gradu postepeno prestaju biti samo utočište za turiste, već sve više privlače i domaće ljude, sugrađane i prijatelje.

Caffe bar Big Smile

Smješten na 10tak minuta od centra grada i tek par koraka udaljen od okretišta autobusa i tramvaja, Big Smile hostel zanimljiv je strancima, ali i Zagrepčanima. Istoimeni caffe bar u dvorištu hostela kroz jutro i poslijepodne nudi ugodnu i opuštajuću atmosferu u koju ćete rado zasjesti i uživati ispijajući kavu, čaj ili sok. Paralalno s proljećem i toplijim danima, “budi se” i vanjska terasa u predvorju hostela omogućavajući vam da uz novine i napitak uhvatite i pokoju zraku sunca.

Zalaskom sunca, Caffe bar Big Smile postaje jedno od omiljenih odredišta za zabavu u zapadnom dijelu grada. Zbog moderno uređenog interijera imat ćete dojam da ste ušetali u lounge bar u samom centru Zagreba što ga čini atraktivnim mlađoj populaciji kojoj je upravo Big Smile često prva stanica prilikom izlazaka u neke od zagrebačkih klubova.

Naravno, česti su gosti i oni koji ne žele ići dalje, a za njih Big Smile nudi raznovrsne zabavne programe, ples i pjesmu uz DJ-a ili pak gitaru i živu svirku. Prostor je nerijetko “meta” rođendanskih proslava, tematskih večeri i partyja ili raznovrsnih zabavnih i edukativnih radionica. Osim toga, iz bara se stepenicama spušta u igraonicu u kojoj ćete pronaći biljarske stolove, pikado i stolni nogomet – popularne igre idealne za večernje druženje i opuštanje. I ako niste gost hostela, povratak kući iznimno je pojednostavljen jer u svega jednu minutu nakon izlaska iz bara možete saznati kada kreće koji tramvaj, autobus ili taksi, čije je stajalište također odmah ispred zgrade.

Naposlijetku, odabir Big Smilea za večernji izlazak mogao bi se pokazati zanimljivim izborom i zbog uvijek privlačne mogućnosti novih poznanstava, s obzirom na vrlo dobru posjećenost hostela i to prvenstveno stranaca iz najrazličitijih dijelova Europe i svijeta.

Caffe bar Big Smile

Sponzorirani članak

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here