Početna Izbor Bliži se Pop up Amsterdam – evo što vas sve čeka u...

Bliži se Pop up Amsterdam – evo što vas sve čeka u 18 dana!

pop up amsterdam

Svi oni koji su dosad barem jednom ostali očarani ljepotama i posebnošću grada Amsterdama ili već duže vrijeme maštaju o tome imat će priliku djelomično ga doživjeti od 8. do 25. travnja u Babbaru u Petrinjskoj 7.

Pop up Amsterdam donosi ukupno 18 dana kulturnog i zabavnog programa pod geslom “Dobre trenutke vrijedi ponoviti” te je podijeljen u pet tematskih cjelina.

Utorak je dan za Pop corn cinema. U najpoznatijim nizozemskim filmovima uživat će se uz vrhunsko nizozemsko pivo Amstel Premium Pilsener te besplatne kokice.

Srijeda je izložbeni dan u sklopu kojeg će biti predstavljene najpoznatije amsterdamske vizure. Posjetitelji će moći doživjeti A’dam, kako ga često zovu, u njegovoj punoj ljepoti kroz izložene znamenitosti.

Četvrtak će u pravom smislu biti “mali petak” jer u amsterdamskoj verziji na Pop up Amsterdam dolaze nesvakidašnji DJ-evi. Poznati hrvatski glumci, plesači i umjetnici uživjet će se u ulogu DJ-a, a kroz program će provući i najbolje od Nizozemske.

Petku se svi vesele jer najavljuje vikend, a ima li što bolje nego ga započeti uz ritmove jazza na JAZZ after work druženju. Druženje će od 17 do 20 sati začiniti tri jazz benda, a atmosferu će zagrijavati jedan od najboljih gitarista u regiji Joe Pandur.

Subotom se spava malo dulje, a energijom za cijeli dan i noć opskrbljuje se na brunch dayu. Od 11 do 16 sati posjetitelji će moći kušati najbolje od nizozemskih zalogaja, uz neizostavni sir, poffertjes, stroopwafel, bitterballen te nazdraviti, naravno, najboljim amsterdamskim pivom.

Točeni Amstel Premium Pilsener prvi put u Hrvatskoj

Cjelokupan program Pop up Amsterdama začinjen je i s par malih iznenađenja. Za sve pivoljupce priprema se posebna “poslastica” – točeno Amstel Premium Pilsener koje će se prvi put moći kušati u Hrvatskoj i regiji. Uz to, za svaka dva kupljena Amstel piva, posjetitelji će treće dobiti gratis. Nagrađuju se i oni koji misle na okoliš pa svi koji kao pravi Nizozemci dopedaliraju na Pop up Amsterdam dobivaju Amstel pivo od 0,1l.

Osim zabave Pop up Amsterdam širi i humanitarnu svijest. Tako će se u cvjećarnici u sklopu Babbara prodavati nizozemski tulipani, koji su poznati i po tome da se već tridesetak godina u ovo vrijeme njih nekoliko desetaka tisuća direktno iz Nizozemske dostavlja i ukrašava Trg svetog Petra u Vatikanu tijekom uskršnje mise. Sav prikupljeni novac ove humanitarne akcije donirat će se Centru za inkluzivne radne aktivnosti koji se zalaže za uključivanje osoba s intelektualnim teškoćama u redovne radne uvjete. Humanitarci široke ruke iznad 50 kuna dobit će i pivo.

pop up amsterdam

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here