Početna Izbor Najbolje od Amsterdama u središtu Zagreba

Najbolje od Amsterdama u središtu Zagreba

“Pop up Amsterdam” naziv je manifestacije koja od 8. do 25. travnja u zagrebački Babbar u Petrinjskoj 7 donosi sve najbolje od Amsterdama. Organizatori ga najavljuju kao novo, nezaobilazno mjesto za sve željne opuštene i pozitivne atmosfere, vrhunskog nizozemskog piva, hrane i dobre zabave.

Najbolje od Amsterdama u Zagrebu
Foto: Pixabay

Amsterdam, često zvan i “Venecija Sjevera” rijetke ostavlja ravnodušnim i jedno je od najomiljenijih odredišta milijuna turista iz cijeloga svijeta. Prema mnogim istraživanjima, Amsterdam je i jedno od najboljih mjesta za život, a njegovi su stanovnici među najsretnijima na svijetu.

Zahvaljujući projektu Pop up Amsterdam Zagrepčani će uskoro imati priliku nakratko uživati u duhu i atmosferi Amsterdama u središtu grada. Tijekom nešto više od dva tjedna, od 8. do 25. travnja popularni Babbar u Petrinjskoj 7 postaje mjesto na kojem će se moći uživati u svemu najboljem što Amsterdam nudi. Tulipani, klompe, bicikli, vafli, vrhunsko pivo, glazba i zabava – sve to i još niz iznenađenja naći će se na Pop up Amsterdamu.

Dobre trenutke vrijedi ponoviti

Cilj ovog zabavnog i kulturnog projekta, osmišljenog na popularnoj pop up platformi kreativnih događanja koja privremeno prenamjenjuju i koriste lokacije u gradu na inovativan način, jest promocija Amsterdama, nizozemske kulture i načina života. Prepoznatljivi elementi grada poznatog po ekološkoj osviještenosti, raznolikosti, otvorenosti prema drugim kulturama i nacijama, vrhunskom dizajnu, dobroj hrani i najboljem pivu, tijekom dva i pol tjedna provlačit će se kroz zanimljiv i bogat program pod geslom “Dobre trenutke vrijedi ponoviti” koji organizatori pripremaju u sklopu događanja.

U opuštajućoj i nepretencioznoj atmosferi pit će se popularno pivo Amstel Premium Pilsener nazvano po rijeci Amstel na čijim je obalama i nastao Amsterdam. Projekt će građane Zagreba, po uzoru na stanovnike Amsterdama, poticati na korištenje bicikala, a imat će i humanitarni karakter. Zabilježite u svoje kalendare uživanje u najboljem od Amsterdama u središtu Zagreba, a detalji o programu i svim pripremljenim iznenađenjima stižu uskoro.

Partner projekta Pop up Amsterdam je Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske u Republici Hrvatskoj.

Najbolje od Amsterdama u Zagrebu
Foto: Pixabay

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here