Početna Novosti Romantično – zabavni petak u Big Smile hostelu

Romantično – zabavni petak u Big Smile hostelu

U želji da svojim svojim sugrađanima ponudi zanimljiv i atraktivan sadržaj kao idealan uvod u vikend – hostel Big Smile u sklopu kojeg se nalazi ugodan i moderno uređen caffe bar – pobrinuo za petak 17. travnja i organizirao romantično – zabavnu večer.

Od 20 sati će se gostima predstaviti “Leo do bola“, gitara i “poseban glas”, kako vole istaknuti iz Big Smile hostela. “Leo je gitaristi i pjevač s posebnim emocijama, idealan za manju publiku i večernje druženje. U njegovu repertoaru je bogat izbor pop i rock pjesama, kako domaćih tako i stranih”, poručuju organizatori.

Big Smile

Osim zanimljivog i drugačijeg glazbenog ugođaja, goste će dočekati i kubanske cigare vrhunske kvalitete, poseban izbor pića te akcijske cijene na odabrane brendove.

“Ljubazno osoblje, dizajnerski uređen ambijent, dobra glazba te ugodno društvo idealna su formula za savršen petak. Uvijek se, više od ostalih dana u tjednu, veselimo svakom petku i razmišljamo što bismo mogli, gdje, kad i s kim te na koji način zatvoriti radni tjedan i službeno otvoriti vikend”, zaključuju u Big Smile-u.