Početna Vijesti Business Vipnet predstavio potpuno novi dizajn Vip centara

Vipnet predstavio potpuno novi dizajn Vip centara

Vip centar_2Vipnet je u Dubrovniku predstavio prvi Vip centar uređen prema novom konceptu koji od sada koristi prepoznatljive autentične elemente pojedinih regija Hrvatske. Novi koncept Vip centara osmišljen je u želji da se korisnik osjeća što ugodnije te da uz bolji pregled ponude, jednostavno i brzo izabere one proizvode i usluge koje najbolje odgovaraju njegovim potrebama. Iz Vipneta poručuju da je dubrovački Vip centar prvi u nizu centara koji će biti uređeni prema novom konceptu.

Vip centar_2
– Kako bismo se još više približili korisnicima, pomaknuli smo fizičke barijere između prodajnog osoblja i korisnika pružajući im bolji pregled ponude. Koristeći prirodne, tople i svijetle materijale uz prepoznatljive elemente regije u kojoj se nalazi pojedini Vip centar, željeli smo da se korisnik u našim centrima osjeća ugodno i opušteno. Novi izgled Vip centara nastavak je naših težnji da Vip korisnicima omogućimo najbolju vrijednost za novac uz najbolje korisničko iskustvo – izjavio je Mario Cvitković, član Uprave Vipneta.
Poseban dio uređenja interijera Vip centra je takozvana Home zona, dio centra koji je sada uređen poput dnevnog boravka s televizijom u kojem korisnik iz udobnog kauča može isprobati sve mogućnosti Vip TV televizije.
Povodom otvorenja centra Vipnet je Dubrovčanima ponudio vrlo atraktivne modele uređaja Samsung Galaxy Note 3 i Samsung Galaxy S4 s popustom u iznosu od 500 kuna uz paket dodatne opreme koji se sastoji od futrole, zaštitne maske uređaja i auto punjača za samo jednu kunu.

Vip centar_1

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here