Početna Lifestyle (GALERIJA + PREPORUKA): Magični Importanne Resort u Dubrovniku

(GALERIJA + PREPORUKA): Magični Importanne Resort u Dubrovniku

Hotelski kompleks Importanne Resort i ove je godine dobitnik plakete Zlatna kuna koju Županijska komora Dubrovnik dodjeljuje od 1977. godine. Importanne Resort ovo je priznanje dobio u kategoriji velikih trgovačkih društava za uspješno poslovanje ostvareno u 2014. godini i doprinos hrvatskom gospodarstvu.

Predsjednik uprave Importanne Resorta Denis Zovko ovom je prilikom naglasio kako su za njihov uspjeh zaslužni u prvom redu zaposlenici te je istaknuo da u Dubrovniku postoji još prostora za širenje hotelskih kapaciteta.

Stalna ulaganja u obnavljanje infrastrukture i obogaćivanje kompleksa atraktivnijim sadržajima neupitne su karakteristike hotelskog kompleksa Importanne Resorta koji kontinuiranim razvojem kvalitete usluge svojim gostima osigurava jedinstveno iskustvo vrhunskog odmora.

Između recentnijih ulaganja svakako treba izdvojiti infrastrukturne radove na Hotelu Neptun koji su uključivali potpunu adaptaciju i reorganizaciju interijera, a hotel od sada gostima pruža još veću razinu komocije i udobnosti.

Hotelski kompleks Importanne Resort utemeljen je 1961. godine pod imenom Hotel Neptun, a smješten je na jednoj od najatraktivnijih dubrovačkih lokacija, poluotoku Lapadu s kojega se pogled pruža na Elafitske otoke. Hotel Neptun je krajem 2003. godine preuzela tvrtka Importanne d.o.o. iz Zagreba, što je označilo početak novog pozitivnog zamaha u poslovanju poduzeća pod imenom Importanne Resort. Nakon početnih ulaganja, kroz koja su u potpunosti obnovljeni postojeći hotelski objekti, 2012. godine izgrađen je Royal Princess Hotel (5*) s 54 luksuzna apartmana.

Fotografije: importanneresort.com

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here