Početna Izbor Ljeto s popustima: Odaberite odmor i ljetovanje iz snova

Ljeto s popustima: Odaberite odmor i ljetovanje iz snova

Primošten

I ove godine kompas.hr pomaže vam da odaberete najbolje za sebe iz bogate ponude “Odmor na Jadranu”. Uz raznoliku ponudu, privlačne cijene, dobre popuste i brojne načine plaćanja, ne sumnjamo da ćete vrlo jednostavno izabrati destinaciju za svoj savršeni odmor.

Ukoliko želite biti sigurni da ćete ljeto provesti na mjestu iz svojih snova, požurite s rezervacijom i ostvarite dodatni “first minute” popust. Imate li bilo kakvih nedoumica nazovite Kompasov rezervacijski centar na broj 0800 4320 i vrsni turistički djelatnici odgovorit će na sva vaša pitanja. Ako vam je draži osobni pristup, potražite informacije u našim poslovnicama u Zagrebu, Karlovcu, Čakovcu, Osijeku, Splitu, Šibeniku i Rijeci ili kod naših ovlaštenih partnera.

Rezervaciju možete napraviti u miru svog doma, u vrijeme koje vam odgovara, koristeći pogodnosti on line prodaje. Uz nekoliko klikova mišem i brojne uvjete plaćanja (kreditnim karticama do čak 60 mjesečnih obroka), potražite i posebne online akcije koje možete kombinirati s first minute ponudama i na taj način ostvariti još veće uštede.

Ljeto s popustima - Kompas.hr

Provedite odmor u smijehu, zabavi i aktivnostima s vašim mališanima uz Kompasovu ponudu OBITELJSKI ODMOR” – CIJELA OBITELJ JEDNA CIJENA! Uz brojne objekte iz naše ponude, koji omogućuju besplatan boravak za jedno ili čak dvoje djece do određene dobi, za vas je izdvojena i posebna ponuda ljetovanja za obitelji s djecom po povoljnim cijenama – smještaj za četveročlanu obitelj – dvije odrasle osobe i dvoje djece.

Iskoristite dodatni popust na ponudu iz kataloga ODMOR 2015.
Odmor na Jadranu uz dodatnih 7% popusta!

Odaberite željenu destinaciju iz ponude Odmora za boravke od najmanje 7 noći za razdoblje od 1.5. do 1.10., prilikom rezervacije unesite promokod HAPPYODMOR i iskoristite dodatnih 7% popusta!

Važno! Ukoliko već postoji first minute popust ili drugi promotivni popust za vašu odabranu destinaciju, upišite promo kod u napomenu i naknadno će se po vašoj rezervaciji odobriti dodatnih 7% popusta prema akciji HAPPYODMOR!

Popust se ne može kombinirati s wellness ponudama i ne odnosi se na dio apartmanske ponude u kojoj odgovorni organizator nije Kompas Zagreb d.d.

Promokod: HAPPYODMOR

Sve ponude možete pronaći ovdje! Do 25.3. uživajte u popustima koje je smo pripremili za vas!

Izdvajamo iz ponude OBITELJSKOG ODMORA:

DUGA UVALA, HOTEL CROATIA 2*
Cijena po smještajnoj jednici od 4.946 kn

BIOGRAD NA MORU, HOTEL KORNATI 4*
Cijena po smještajnoj jedinici od 5.324 kn

SV. FILIP JAKOV, DEPANDANSA VILLA DONAT 3*
Cijena po smještajnoj jedinici već od 3.623 kn

PRIMOŠTEN, HOTEL ZORA 3*
Cijena po smještajnoj jedinici od 10.647 kn

POSTIRA (O. Brač), Hotel PASTURA 4*
Cijena po smještajnoj jedinici od 4.492 kn

OTOK VIS, HOTEL BIŠEVO 2*
Cijena po smještajnoj jedinici već od 3.540 kn

Ostale ponude odmora na Jadranu na koje možete ostvariti popust pronađite ovdje!

Mislite sunce, mislite more… mislite kompas.hr

Vaša Kompasova “ljetna ekipa”!
besplatni telefon 0800 4320
[email protected]

Sponzorirani članak

Ljeto s popustima_Postira - Pastura
Postira – Hotel Pastura

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here