Čaj možda nije prvo piće za kojim bi posegnuli tijekom ljeta, ali ako ste željni užitka i okusa čiste prirode – vrijedi pričekati koju minutu da se ohladi!

Umjesto zaslađenih ledenih čajeva iz trgovine napravite veliku posudu čaja, dodajte led i upotpunite svoj dan šalicom čistog užitka i osvježenja.

EKOZONA je u svoju ponudu čajeva uvrstila najfiniju mentu, koprivu, kamilicu, šipak i hibiskus iz ekološkog uzgoja s odabranih domaćih obiteljskih polja s dugom tradicijom.

Poznati su i ljekoviti učinci čaja od mente kojim se može ojačati imunološki sustav, ali i poboljšati probavu te olakšati simptome alergija, poput kihanja ili svrbeža očiju.

Jačanju imuniteta i reguliranju probave pomaže i čaj od šipka i hibiskusa, koji dodatno pospješuje i izbacivanje viška tekućine iz organizma.

EKOZONA čaj od koprive napravljen je od najfinijeg ekološkog bilja. Popis njegovih benefita je zaista dugačak, ali vrijedi istaknuti njegov povoljan utjecaj na jačanje imunološkog sustava i regulaciju krvnog tlaka.

Za dodatno bogatstvo okusa možete ovom osvježavajućem napitku dodati svježe nasjeckano voće ili listiće mente.