plakat za zajednički prosvjed„Svi na ulice – stari i mladi” glavna je poruka prosvjeda koji zajednički organizira Blok “Umirovljenici zajedno”, Sindikat hrvatskih seljaka i koordinatori tzv. Facebook prosvjeda. Prosvjed, na kojem očekuju više od 50 tisuća ljudi, čak i 100 tisuća, najavljen je za petak, 29. travnja u podne na Trgu bana Jelačića.

Predsjednik ASH koordinator Bloka “Umirovljenici zajedno” Zlatko Klarić istaknuo je na konferenciji za novinare kako će najavljeni prosvjed biti najveći ustanak hrvatskih građana do sada. Želimo promjene, ali ne Savez za promjene ili Savez za zamjene, dodao je Klarić i pozvao sve da se prosvjedu pridruže.

Predsjednik Sindikata hrvatskih seljaka Tomislav Pokrovac naglasio je kako je vrijeme da se nešto poduzme jer živimo u državi koja postaje pakao, a ne raj na zemlji. Pokrovac je još jednom podsjetio kako seljaci ne žele poticaje građana i kako se zalažu da Hrvatska postane izvozno orijentirana. Uvjeren sam da će prosvjed doprinijeti boljitku, zaključio je Pokrovac.

Jedan od koordinatora tzv. Facebook prosvjeda Dean Golubić posebno je na prosvjed pozvao mlade iz svih krajeva Hrvatske, ali i sve druge – da dođu na trg i poruče Vladi kako je, nakon 20 godina upropaštavanja Hrvatske, dosta. Moramo zadržati cjelinu jer smo podijeljeni na skupine slabi, dodao je Golubić i istaknuo kako je Vlada svjesna da mora otići. (Infopunkt.tv, Hina)

Klarić – organiziramo najveći prosvjed do sada

[infopunkt 2920&video=02 nolink]

… poziv svima

[infopunkt 2920&video=03 nolink]

Pokrovac: Hrvatska je pakao, a ne
raj na zemlji

[infopunkt 2920&video=04 nolink]

… za izvozno orijentiranu Hrvatsku

[infopunkt 2920&video=05 nolink]

Golubić: Podijeljeni smo slabi

[infopunkt 2920&video=06 nolink]

… očekujemo autobuse iz cijele domovine

[infopunkt 2920&video=07 nolink]

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here