Ankica MatakKanalizacija i pitka voda za neke naše sugrađane je neostvaren san, a za političare povod za obećanja što će učiniti dođu li na vlast u Gradu Zagrebu. “Gdje je nestalo više od 100 milijuna kuna?” na konferenciji za novinare upitao je danas gradski zastupnik HDZ-a Stanko Gačić.

– Za male komunalne akcije, iz godine u godinu, osiguravaju se sve manja sredstva- rekao je Gačić, ustvrdivši kako zbog konstantnog sukoba SDP-a i gradonačelnika najviše trpe građani. Dodao je i kako Zagrebačke ceste izvode radove u samo četiri gradske četvrti od njih 17 te mnogi građani nemaju izgrađenu kanalizaciju ni pristup pitkoj vodi.

O malim komunalnim akcijama u 2011. godini uz zastupnika Gačića govorila je i predsjednica Odbora za mjesnu samoupravu gradske četvrti Brezovica Ankica Matak.

– Stanovnici Brezovice nemaju osnovne uvjete za život, a to su voda, kanalzacija i plin. Na primjer, kanalizacije je samo sedam posto do sada izgrađeno, plin nula posto. Više je od 28 kilometara makadamskih cesta- rekla je Matak, dodavši kako vladajući SDP nije imao interesa rješavati osnovne probleme u četvrti u kojoj nikad nisu dobili izbore.

Matak o gradskoj četvrti Brazovica

[infopunkt 3243&video=05 nolink]

Gačić o malim komunalnim akcijama

[infopunkt 3243&video=02 nolink]

o nestanku predviđenog novca

[infopunkt 3243&video=03 nolink]