I ove godine na Sajmu Vjenčanja svoju bogatu kolekciju vjenčanog prstenja izložila je PRAHIR Zlatarnica.

“Love line” naziv je najnovije kolekcije koju su posjetitelji imali prilike razgedati u Areni Zagreb gdje se održavao ovogodišnji Sajam.

Osim vjenčanog prstenja, u PRAHIR izložbenom prostoru moglo se saznati sve o FB natječaju “Zato te volim” koji traje do 13. veljače u podne, a u kojem sudionici imaju prilike osvojiti bogate nagrade.

Zadatak za sve koji žele sudjelovati vrlo je jednostavan – napisati kratku poruku svojoj dragoj osobi i svima reci zašto ju voliš. Kada na poruku dobiješ minimalno 3 glasa, ulaziš u uži krug. Najkreativnije poruke odabire žiri kojeg čine TV voditeljica Antonija Blaće te Tomislav Prahir i Hrvoje Prahir, vlasnici PRAHIR Zlatarnice.

Nagrade su i više nego bogate – prva je vjenčano prstenje po izboru u vrijednosti do 4.000kn, druga poklon bon u iznosu od 1.000kn, a treća u iznosu od 500kn.

“Bilo je toliko prekrasnih primjeraka vjenčanog prstenja da zaista nisam mogla odlučiti koje bi odabrala. Zaručnik i ja imat’ ćemo problem odabrati one prave kada krenemo s organizacijom vjenčanja”, našalila se Antonija nakon posjeta Sajmu vjenčanja.

Iako je Sajam službeno gotov, PRAHIR Zlatarnica do 31. ožujka i dalje nudi 30% na sve oblike plaćanja.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here