Početna Moj Zagreb Novosti Optima Telekom pokrenuo jedinstveni program preporuke korisnika

Optima Telekom pokrenuo jedinstveni program preporuke korisnika

Period povratka s ljetnih praznika Optima Telekom obilježava posebnom ponudom za sve svoje privatne korisnike – za svakog novog preporučenog korisnika, Optima sa 100, 200 ili 300 kuna nagrađuje preporučitelja, ali i preporučenog.

Posve nov i drugačiji koncept nagrađivanja vjernosti po prvi puta donosi izravnu financijsku nagradu korisnicima. Primjerice, za jednog preporučenog korisnika Optimine usluge telefona i preporučitelj i preporučeni dobivaju po 100 kuna na Visa poklon kartici Zagrebačke banke, za preporučen Optimin paket telefona i interneta i preporučitelj i preporučeni dobivaju po 200 kuna, a za preporučen Optimin paket telefona, interneta i televizije, dobivaju po 300 kuna.

Korisnici mogu preporučiti neograničen broj korisnika te svakom preporukom ulaze u nagradnu igru u kojoj mogu osvojiti čak 50.000 kuna, a dobitak se dijeli na pola između preporučenog i preporučitelja. Ova promotivna akcija Optima Telekoma trajat će do 31. prosinca 2015., a nakon toga uslijedit će proglašenje dobitnika glavne nagrade

Irena Domjanović
Irena Domjanović

“Zadovoljstvo korisnika nam je iznimno važno i svjesni smo da su zadovoljni korisnici naši najbolji ambasadori. Stoga se trudimo na što vise načina nagraditi njihovu lojalnost. Osim kvalitetom usluge i različitim paketima kreiranim po mjeri korisnika, ovim jedinstvenim pristupom svojim korisnicima želimo pružiti i dodatni poticaj za korištenje Optiminih usluga, i to u obliku financijske nagrade. Uvjerena sam kako će korisnici prepoznati prednosti programa preporuke i uključiti se, kako osobno, tako i svoje prijatelje te članove obitelji.” – izjavila je Irena Domjanović, članica Uprave Optima Telekoma.

Više o programu preporuke potražite na Optiminoj internet stranici.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here