Početna Video Koja dobra kampanja!

Koja dobra kampanja!

Glumac Hrvoje Kečkeš sunčani zimski dan iskoristio je da uveseli prolaznike i iznenadi ih na pomalo neobičan način. Veliki oglasni plakati koji se nalaze uz sve važnije gradske prometnice, uobičajeni su prizor. Međutim, Hrvoje Kečkeš je u suradnji s Optima Telekomom ovaj put odlučio doslovce u kampanji oživjeti svoj lik koji se na plakatima nalazio tijekom cijele oglašivačke kampanje i tako ih iznenaditi.

Reakcije prolaznika bile su različite, ali gotovo uvijek pozitivne, neki su se prilično iznenadili, neki su veselo mahali, a posebno starije gospođe iskoristile su trenutak da izmijene nekoliko rečenica s poznatim glumcem.

Kečkeš koji ovih dana u svom matičnom kazalištu Kerempuh glumi u poznatoj predstavi Maratonci trče počasni krug, majstorski je odigrao i ovu ulogu koja je imala i pomalo kaskaderske elemente.

Nakon što sam cijele jeseni bio na plakatima kao fotografija, odlučili smo kampanju dići na malo višu razinu. Optima Telekom je zadovoljan prodajom, pa smo zajedno odlučili da se ljudima zahvalimo tako što ću se osobno pojaviti na jednom plakatu i iznenaditi slučajne prolaznike. Reakcije su bile sjajne, drago mi je da sam na taj način razveselio i iznenadio brojne sugrađane“, izjavio je poznati hrvatski glumac, Hrvoje Kečkeš.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here