Početna Intervju Hrvoje Kečkeš: “Nogomet je krivac da sam u dobroj formi”

Hrvoje Kečkeš: “Nogomet je krivac da sam u dobroj formi”

Razgovarali smo Hrvojem Kečkešom, hrvatskim kazališnim, televizijskim i filmskim glumcem koji nam se ovih dana smiješi s reklame Optima telekoma. Svoje prve glumačke korake i scenske nastupe ostvario je kao amater u ZKM-u.

U kojim najnovijim projektima vas imamo prilike gledati na kazališnim daskama?

Trenutno traje pripremanje dvije skore premijere: jedna koju radim sa svojim kazališnim bendom Chishche Lishche “(B)luzeri narodnjaci” koja je predviđena za 28. studenog te premijera predstave sa svojim matičnim kazalištem “Maratonci trče počasni krug” koja je 22. prosinca.

Osim stalnih projekata u kazalištu, nedavno sam postao zaštitno lice kampanje Optima Telekoma što me izuzetno veseli a vidim i vas…

Kako održavate formu?

Budući da prema nogometu gajim izrazitu ljubav, on je jedini “krivac” zbog kojeg mogu reći da sam u formi. U proteklih godinu dana izgubio sam sedam kilograma i to zahvaljujući isključivo umjerenosti u hrani. Kao glumcu bitno mi je da imam energije kako bi uspješno odradio naporne probe i predstave.

U braku ste već 11 godina, koji vaš recept za dugovječan brak?

Nema tu pretjerane filozofije, ako se dvije osobe vole i imaju povjerenja jedno u drugo siguran sam kako takav brak mora uspjeti. Vedrana i ja smo sve to začinili prijateljstvom. To je cijela mudrost.

Kao glumac sigurno prolazite kroz uspone i padove. Tko vam je tu najveća podrška?

Zasigurno moja supruga. Ona je tu i kada mi život piše lijepe, ali i one manje lijepe romane i predstave.

Kakvim su vam planovi za budućnost, planirate li neko iznenađenje za vašu kazališnu publiku?

Ne opterećujem se previše velikim planovima za budućnost, trenutno radim na projektima koji me vesele, glumim uloge koje volim i koje mi po karakteru odgovaraju. Ono što priželjkujem na poslovnom planu jest možda neka ozbiljnija uloga i zahtjevniji kazališni komadi, a na obiteljskom bih se volio ostvariti u ulozi oca.

 NAGRADNI NATJEČAJ

U suradnji s Optima telekomom poklanjavo vam mali paketić – ruksak (unutra je dekica, majica, miš za računalo i antristres loptica.
Sve što trebate je:

  1. Poslati mail s kontakt podacima na [email protected] s naslovom OPTIMA
  2. Odgovoriti na pitanje: Tko je zaštitno lice Optima telekoma?

Odgovore šaljite do 1. prosinca- točno u podne!

DOBITNIK:Nikolina Sukalić

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here