Početna Lifestyle Održan prvi internacionalni UNOPIÙ GOLF TURNIR

Održan prvi internacionalni UNOPIÙ GOLF TURNIR

Prekrasan ambijent Golf kluba Zagreb proteklog vikenda bio je domaćin prvog internacionalnog Unopiù golf turnira u Hrvatskoj. U otmjenom i luksuznom sportu okušali su se nacionalna prvakinja hrvatskog baleta Almira Osmanović koju je bodrio životni partner redatelj Jakov Sedlar, glumac Robert Kurbaša, dizajnerica i kreativna direktorica Hippy Gardena, Đurđica Vorkapić, televizijska urednica Nensi Profaca i urednica i voditeljica Amela Čilić koja je osvojila prvo mjesto i predivan vikend u Ilirija resortu u Biogradu na Moru.

“Izgleda da sam prirodni talent za golf, pa mislim da bih se mogla i malo ozbiljnije baviti tim sportom. Osjećaj je pobjednički, kakav drugačiji, divno je nešto osvojiti. Još uvijek ne mogu vjerovati jer je ovo prvi put da sam nešto osvojila na nagradnoj igri, pogotovo u tako žestokoj konkurenciji. Baš sam sretna!” – izjavila je pobjednica.

Talijanska tvrtka Unopiù svjetski lider je za proizvodnju namještaja za vanjske prostore, a s ljubavlju prema opuštanju i ljepoti življenja Unopiù golf turnir započeo je 2013. godine u Italiji s osam natjecanja, a danas broji čak 19 natjecanja u četiri zemlje. Neto pobjednici po kategorijama i bruto pobjednik ulaze u finale, koje se igra u Royal Park i Roveri, golf klubu kraj Torina, Italija.