Autor:
Nexus komunikacije /Online-Zagreb

Što nude zagrebački modni dućani? Odgovor na to pitanje više nećemo morati tražiti u beskonačnim lutanjima Ilicom, Vlaškom i trgovačkim centrima jer sve što nam treba možemo potražiti na internetu. Danas će i službeno biti predstavljen modni portal – tražilica www.zagreb-mall.hr koji objedinjuje ponudu dućana s odjećom, obućom i modnim dodacima na području grada Zagreba. Artikli se mogu vidjeti na fotografijama, a prodaju se u 16 shopping centara i malim dućanima u gradu.

Stranica se tjedno puni sa ponudom u prosjeku 3 dućana, 5 brandova, odnosno oko 60 artikala.

Pretraživati se može već sada muški i ženski asortiman, a uskoro kažu bit će i dječji. Sadržaji se mogu filtrirati prema boji, cjenovnoj razini, brandu, dućanu ili shopping centru.

Portal je dizajniran po uzoru na najbolje portale i shopping stranice te vrste poput “net-a-portera”,” neiman marcusa” itd. Registrirani korisnici moći ostvariti razne popuste, dostupne isključivo printanjem popust-kupona sa portala, slagati svoje wish – liste i osmišljati svoje stylinge od artikala koji su prikazani na stranici. Bit će i vijesti o najnovijim kolekcijama poznatih brandova te uredničkih tjednih izbora.

Na predstavljanju portala u 17 sati u klubu Ritz bit će glumica Jelena Veljača i modni kritičar Nenad Korkut.

portal-tražilica Zagreb-mall