Najposjećenija regionalna healthy lifestyle zajednicabuilding-body.com, opremljena je novim, responzivnim dizajnom te intuitivnom strukturom stranice i spremna je novim sadržajem svakodnevno motivirati svoju veliku zajednicu sportskih entuzijasta.

Building-body.com je portal koji posjećuje preko 100.000 čitatelja mjesečno i broji preko 15.000 aktivnih forumaša. term papers online term papers online Tijekom osam godina postojanja upravo su interakcija s čitateljima te informativan i motivacijski sadržaj rezultirali velikom i aktivnom zajednicom healthy lifestyle entuzijasta, ljudi koji žive za sport i koji znaju da je put do izgradnje boljeg sebe popločan isključivo – vlastitim radom i trudom.

“Novim izgledom, dizajnom prilagođenog svim vrstama mobilnih uređaja te zanimljivim temama i sadržajima, naš je cilj njegovati vrijednosti koje su okupile respektabilan broj čitatelja i opravdati njihovu vjernost building-body.comu”, poručuju s ovog portala.

Prilagodljiv setup stranice i njena intuitivna struktura pružaju prostor da zažive novi, zanimljivi formati sadržaja, dok u isto vrijeme omogućuju korisnicima jednostavnije snalaženje, bržu pretragu i odabir između postojećeg sadržaja, bez obzira na kojem uređaju surfali.

Promjena dizajna web stranice dio je već započetog procesa rebrandinga Building-body.com portala. Novi logo, a sada i novi dizajn prvi su koraci prema još snažnijem povezivanju s publikom koja živi zdravim životom.

BUILDING-BODY.COM FACTS

 • – Pioniri u industriji – online od 2007. godine.
  – Preko 100.000 jedinstvenih čitatelja mjesečno.
  – Preko 15.000 aktivnih forumaša.
  – Najveća baza healthy lifestyle članaka u regiji, uz svakodnevno novi sadržaj.
  – Preko 30 visoko educiranih autora i stručnjaka iz fitness industrije.
  – 74% čitatelja u starosnoj dobi 18 – 34 godine.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here