Početna Lifestyle Sajam kućnih ljubimaca stiže u Westgate

Sajam kućnih ljubimaca stiže u Westgate

Sajam kućnih ljubimaca 5
Foto: Pixabay

Od 27. veljače do 01. ožujka u Westgateu će se održati Sajam kućnih ljubimaca, najveći događaj ove tematike u Hrvatskoj. U sklopu Sajma održat će se i izložba mačaka te izbor za “Glavnu njušku Westgatea“. Sve posjetitelje ovih zanimljivih izložbi očekuje i bogat sadržaj u sklopu nadolazeće tjedne shopping ponude.

Sajam kućnih ljubimaca

Sajam kućnih ljubimaca 4

Posjetitelje sajma očekuju brojni izlagači, besplatni veterinarski savjeti te zabavni program poput plesa sa psima, jahanja i pokaznih vježbi radnih pasa.

Osim što će proizvode za svoje ljubimce moći nabaviti po posebnim pogodnostima, kroz zabavan će sadržaj naučiti nešto novo i korisno. Svi koji su oduvijek htjeli imati kućnog ljubimca, imat će ga priliku i udomiti. Ulaz na sajam je besplatan.

Izbor za Glavnu njušku Westgatea

Već četvrti put za redom održat će se izbor za Glavnu njušku Westgatea u kojem će jedan pas dobiti titulu Glavne njuške, a pobjednike, odnosno plasirane na prva tri mjesta, očekuju atraktivne nagrade.

Izložba mačaka

Sajam kućnih ljubimaca 2

U organizaciji Saveza felinoloških društava Hrvatske, održat će se dvije velike međunarodne izložbe mačaka te Best in Show, izbor najljepše mačke izložbe. Izložba će biti otvorena u subotu od 12 do 21 sat i u nedjelju od 10 do 18 sati. Cijena jednodnevne ulaznice za odrasle je 20 kuna, odnosno 10 kuna za djecu, umirovljenike i invalide, a u prodaji su i obiteljske ulaznice od 50 kuna. Ulaznice možete osvojiti na Facebook stranici Westgatea.

Provedite ugodan i zabavan vikend u Westgateu i predstavite svog ljubimca u najboljem svjetlu. Pored toga, priuštite si nešto posebno iz najbogatije kolekcije vodećih domaćih i svjetskih brendova.

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here