Početna Lifestyle Dani beba, djece i trudnica u Westgateu opravdali očekivanja

Dani beba, djece i trudnica u Westgateu opravdali očekivanja

dani beba, djece i trudnica
Foto: Vedran Tolić

Proteklog vikenda, od 17. do 19. travnja, u Westgateu se održao 18. po redu tradicionalni sajam “Dani beba, djece i trudnica“, najveći sajam ove tematike tematike u regiji koji je opravdao očekivanja idealnog mjesta okupljanja roditelja i njihovih mališana.

dani beba, djece i trudnica2
Foto: Vedran Tolić

 

Westgate je kroz tri dana ugostio brojne izlagače koji su posjetiteljima predstavili raznoliku ponudu za bebe, djecu i roditelje. Ovaj specijalizirani sajam roditeljima je omogućio da se na jednom mjestu upoznaju s novitetima i brendovima te dobiju korisne savjete o roditeljstvu, porođaju i prehrani beba.

U opuštenom ambijentu Westgatea tijekom cijelog vikenda zabave nije nedostajalo, kako za male tako ni za velike. Dok su na glavnoj pozornici posjetitelje zabavljali dječji zborovi, plesne skupine i drugi izlagači, najmlađi su uživali i u Kid’s Worldu – najvećoj dječjoj igraonici u Hrvatskoj. Naravno, veliku pozornost privukla su i različita vesela natjecanja s mnogobrojnim nagradama te vrlo atraktivni popusti u povodu održavanja sajma.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here