Danas su u prostoru trgovine iStyle – Apple Premium Reseller dodijeljene nagrade najboljim pristiglim porukama i fotografijama u okviru Kampanje pozitivnog mišljenja, projekta pokrenutog na inicijativu Mreže za razvoj i kreativnost (udruge MRAK) u suradnji s tvrtkom Apcom, Apple Value Added Distributor. Pobjednički rad djelo je Diane Pečkaj Vuković, fotografija “Otvori prozor” s porukom “Samo otvori prozor… da sunce uđe!”.

Projekt je realiziran u obliku nagradne igre “Misli pozitivno i osvoji iPod touch” u okviru koje su prikupljane poruke i fotografije za podizanje pozitivnog mišljenja. Najbolja fotografija i poruka nagrađene je vrijednom nagradom – iPod touch – džepnim računalom i prijenosnom konzolom za igrice.

Projekt Misli pozitivno osmišljen je kao društveno korisna kampanja koja promiče pozitivno ozračje apelirajući na pozitivnu atmosferu koja je danas potrebna više nego ikad. Cilj je projekta utkati pozitivne misli u svijet koji nas okružuje te pozitivnim mislima povesti društvo u bolju budućnost.

Sve pristigle fotografije možete pogledati na stranici http://iknow.kset.org/mislipozitivno/radovi/.

Nagrađena fotografija “Otvori prozor” Diane Pečkaj Vuković

Nagrađena fotografija "Otvori prozor" Diane Pečkaj Vuković

Također rad nagrađene autorice Diane Pečkaj Vuković

Nagrađena fotografija "Otvori prozor" Diane Pečkaj Vuković