Početna Vijesti Kultura Fight Club 2: Kruha i igara

Fight Club 2: Kruha i igara

Autor:
CROWD

crowdU Centru za kulturu i film August Cesarec (Teatar Exit) održat će se Fight Club 2: Kruha i igara, u organizaciji Hrvatske udruge web developera CROWD, koji će pokazati koliko su jaki protivnici i zagovornici društvenih mreža.

Drugi Fight Club koji počinje danas u 18 sati odgovorit će na pitanja kako je živjeti sa zaljubljenikom u Facebook, može li se od Twittera navući prehlada, kako na Zelenoj tržnici stoje proizvodi sa FarmVilla i mogu li društvene mreže spasiti vaš propali business. S druge pak strane, vjerujemo da ćemo saznati ima li struje u real-life pećinama, imaju li pisci potrebu za fan pageom, kako se u dinarskim krajevima organizira događaj bez FB event kalendara te znaju li tete u kazalištima odgovoriti djeci na pitanje koji je hashtag predstave.

Više o projektu saznajte na web stranici www.crowd.hr. Ulaz je besplatan, a prijava obvezna.

Live stream prijenos na Facebooku

Financiranje edukativnog i neprofitnog događaja pomogli su: Tportal, Ador, Novi kod, Centar za kulturu i film August Cesarec, Teatar Exit i mnogi drugi pojedinci.

Tportal.hr jednako kao i pri prvom Fight Clubu organizira live stream prijenosa ovog događanja, no ovoga puta ekskluzivno za fanove tportala na Facebooku. Dakle, svoje preglednike u 18.00 sati usmjerite prema Facebooku, gdje ćete uživo moći pratiti napete rasprave u sklopu Fight Cluba.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here