Početna Novosti Direktor Ultra Europe Festivala gostuje na Bernaysu

Direktor Ultra Europe Festivala gostuje na Bernaysu

U utorak 14. travnja, a u sklopu četvrtog Masterclass predavanja na Bernaysu, gostujuće izlaganje održat će Joe Bašić, utemeljitelj i izvršni direktor agencije MPG za jugoistočnu Europu te direktor i promotor Ultra Europe Music Festivala. Početak predavanja je u 17 sati.

Bašić će govoriti na temu “Ultra Europe – veliki festival za malu zemlju” te će posjetiteljima pokušati približiti problematiku i suštinu organizacije jednog od najvećih regionalnih glazbenih festivala današnjice.

direktor ultra europe festivala na Bernaysu
Foto: Joe Bašić Facebook page

Prvo izdanje Ultra Europe Music Festivala održano je 2013. godine u Splitu, a prisustvovalo mu je više od 103.000 posjetitelja iz različitih zemalja. Godinu dana poslije Ultra je ugostila više od 150.000 posjetitelja iz više od 125 zemalja čime je hrvatsko izdanje postavilo novi svjetski rekord samog festivala.

Što je sve potrebno za organizaciju globalnog događaja kao što je to Ultra Music Festival, na koje je sve komunikacijske izazove potrebno odgovoriti prilikom organizacije jednog od najvećih glazbenih događanja u hrvatskoj povijesti te na koji način festival poput Ultre može doprinijeti brendiranju zemlje samo su neka od pitanja koje ćete u utorak moći saznati na Bernaysu.

Predavanje će se održati na engleskom jeziku, a ulaz je slobodan.