Početna Novosti Bernays VŠKM organizira međunarodnu znanstvenu konferenciju

Bernays VŠKM organizira međunarodnu znanstvenu konferenciju

Međunarodna znanstvena konferencija “Communication Management Forum 2015.” na temu “Reconciling the traditional and contemporary: the new integrated communication” okupit će početkom svibnja u organizaciji Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment domaće i inozemne stručnjake iz područja odnosa s javnošću, menadžmenta, medija i srodnih komunikacijskih disciplina.

Prvo izdanje međunarodne znanstvene konferencije “Communication Management Forum” održat će se 8. i 9. svibnja, a posvećeno je integriranoj komunikaciji, relativno novom znanstvenom fenomenu unutar komunikacijske industrije.

Budući da su se načini na koje se organizacije i mediji prilagođavaju novim okolnostima suvremene komunikacije u odnosu na prethodne godine uvelike promijenili, Bernaysov Communication Management Forum 2015. pružit će analizu i znanstveni osvrt stručnjaka na novonastale okolnosti i promjene koje su ih uzrokovale.

Kako bi detaljnije analizirali pojavu kao što je integrirana komunikacija, stručnjaci će se također osvrnuti i na načine na koje se tradicionalni komunikacijski alati, kanali i strategije preklapaju sa suvremenim i utječu jedni na druge te u kojoj mjeri moderne tehnologije današnjice uzrokuju promjene u komunikacijskim paradigmama unutar organizacija.

Bernays VSKM organizira međunarodnu znanstvenu konferenciju
Dejan Verčić

Bernays VŠKM obilježava drugu godinu

Ključni govornici prve Bernaysove međunarodne znanstvene konferencije bit će prof. dr. sc. Dejan Verčič i prof. emer. dr. sc. van Ruler, dvoje renomiranih stručnjaka u području odnosa s javnošću i korporativne komunikacije te autori brojnih izdanja koja godinama obrazuju komunikacijske stručnjake.

Ovogodišnja konferencija održat će u sklopu obilježavanja druge obljetnice djelovanja Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment, prve visokoobrazovne institucije u regiji specijalizirane za područje komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću.

Sudionici za sudjelovanje na konferenciji mogu aplicirati najkasnije do 20. veljače 2015. prijavom sažetka putem kontakt forme na službenoj stranici konferencije – COMMUNICATION MANAGEMENT FORUM.