Povodom druge obljetnice svog djelovanja, Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment u suradnji s partnerima organizira prvu međunarodnu znanstvenu konferenciju u ovom dijelu Europe na temu integrirane komunikacije.

Konferencija Communication Management Forum 2015 održat će se 8. i 9. svibnja, a tim povodom Bernays će okupiti renomirane znanstvenike i stručnjake iz područja odnosa s javnošću, komunikacijskog menadžmenta, marketinga i srodnih znanstvenih disciplina koji će tijekom dvodnevne konferencije razmijeniti znanja i iskustva iz područja komunikacijske industrije, a sve s ciljem postizanja kvalitetnije suradnje između znanstvenika i praktičara te unaprjeđenja struke.

Konferenciju će otvoriti višestruko nagrađivani stručnjaci iz područja korporativne komunikacije i strateškog menadžmenta (Dejan Verčić, Betteke van Ruler, Darko Tipurić), a središnji događaj Foruma bit će okrugli stol na temu “Reconciling the traditional and contemporary: the new integrated communication”. Uz Verčiča i Van Ruler, okruglom stolu prisustvovat će i dekan Filozofskog fakulteta u Mostaru i jedan od najvećih PR stručnjaka u regiji Zoran Tomić, predsjednica Hrvatske udruge za odnose s javnošću Aleksandra Kolarić, talijanski stručnjak za odnose s javnošću i profesor na Sveučilištu LUMUSA u Rimu Toni Muzi Falconi te Ana Tkalac Verčič.

U samo dvije godine svog djelovanja Bernays se, zahvaljujući kvaliteti svojih studijskih programa i nastavničkog kadra, istaknuo u hrvatskom obrazovnom sustavu kao najveći studij komunikacijskog menadžmenta. Kako bismo isto učinili i u području znanosti, povodom svog drugog rođendana pokrenuli smo dva velika znanstvena projekta – međunarodnu konferenciju Communication Management Forum i časopis Communication Management Review koji će dvaput godišnje objavljivati znanstvene i stručne radove na engleskom jeziku iz područja odnosa s javnošću, masovnih medija, novinarstva i vizualne komunikacije, marketinga, organizacije i menadžmenta, politologije, komunikologije i srodnih disciplina”, Lana Ciboci, predsjednica Organizacijskog odbora konferencije.

Tradicionalno znanstveno okupljanje

Communication Management Forum 2015 zamišljen je kao tradicionalno okupljanje znanstvenika i praktičara iz informacijsko-komunikacijskih i njima srodnih znanosti, a već u prvoj godini priliku da predstave svoje znanstvene radove na konferenciji 8. i 9. svibnja imat će čak 80 znanstvenika koji dolaze iz različitih europskih zemalja kao što su Nizozemska, Slovenija, Njemačka, Italija te zemlje regije.

Vrijednost prvog Bernaysovog znanstvenog projekta prepoznali su i brojni partneri poput Coca-Cole HBC Hrvatska, Poslovnog dnevnika, Ine, Blitz-CineStara, HUOJ-a, Millenium promocije plus (MPR+), Magis tima i Catering Kvatrića koji će pridonijeti etabliranju Communication Management Foruma kao tradicionalnog međunarodnog znanstvenog okupljanja.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here