Osmo izdanje Weekend Media Festivala, najvećeg regionalnog festivala komunikacija, održat će od 24. do 27. rujna u već svima dobro poznatom prostoru stare tvornice duhana u Rovinju, pod pokroviteljstvom Adris grupe. Weekend „osmica“ ove godine donosi pregršt novih, poslovnih tema s više od 130 govornika i obiljem zanimljivih i aktualnih predavanja, panel rasprava, radionica i prezentacija.

Konferencijski dio ovogodišnjeg Festivala pokriva široke teme u rasponu od medija i marketinga, preko showbiza i digitala, pa sve do ključnih poslovnih pitanja u komunikacijskoj, medijskoj i drugim industrijama. Velike tehnološke promjene značajno mijenjaju komunikacije u cijelom svijetu.

Osmi će Weekend Media Festival okupiti više od 4 000 medijskih, marketinških i PR profesionalaca kao i približno 350 studenata iz čitave regije – ali i šireg okruženja – a pratit će ga i gotovo 600 akreditiranih novinara. Generalni pokrovitelj je ponovno Adris grupa, kao spona između festivala i samog Rovinja.

Weekend Media Festival

Regionalna revija BalCannes i nagrada SoMo Borac ostaju bliski partneri Weekend Media Festivala. BalCannes će četvrtu godinu zaredom, u suradnji s Hrvatskim udruženjem društava za tržišno komuniciranje (HURA) vrednovati najbolje agencijske projekte iz šest zemalja regije. Prijave su već započele i traju sve do 10. rujna (www.balcannes.com). Svi prijavljeni radovi bit će prikazani na Weekendu, a tijekom cijele godine bit će dostupni na BalCannes Yellow Pages stranicama.
Najvažnije okupljanje digitalnih profesionalaca na Weekendu, SoMo Borac, odvija se već treću godinu zaredom. I ove godine SoMo Borac otkriva koji su najbolji regionalni digitalni projekti – dodijelit će se čak 24 statue printane u 3D tehnologiji, u osam kategorija!

Prijave za sve sudionike su besplatne i otvorene.

A prijave za ovogodišnji Weekend Media Festival već su započele na www.weekendmediafestival.com.

Požurite, jer kapaciteti stare tvornice duhana ipak su ograničeni!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here