S ciljem da učenicima završnih razreda srednjih škola približi uzbudljivi svijet odnosa s javnošću, Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment organizira besplatnu trodnevnu školu komunikacijskog menadžmenta koja će se održati između 30. ožujka i 1. travnja.

Polaznicima se pruža mogućnost poslušati zanimljiva predavanja iz područja PR-a, medija i marketinga i to nekih od najuspješnijih domaćih komunikacijskih stručnjaka. Zanimljivo je kako će polaznici moći i konkretno profitirati sudjelovanjem, naime – troje najuspješnijih sudionika osvojit će jednogodišnje školarine za preddiplomski studij na Edward Bernays VŠKM, dok će ostalima biti omogućen popust na školarine.

Prijave su otvorene do četvrtka 26. ožujka, prilikom čega je dovoljno poslati mail s osnovnim kontakt podacima na adresu [email protected].

Besplatna škola komunikacijskog menadžmenta jedinstvena je prilika za učenike završnih razreda srednjih škola da tijekom trodnevne edukacije upoznaju sve aspekte dinamične profesije odnosa s javnošću i dobiju odgovore na pitanja zašto se PR smatra cool zanimanjem, kako velike kompanije i poznata lica s naslovnica grade imidž, kako naše priče postaju priče u medijima te kako su društvene mreže postale jedan od najvažnijih kanala komunikacije. Predavači na školi dugogodišnji su stručnjaci odnosa s javnošću i marketinga, a koji iza sebe imaju brojne uspješne kampanje te medijski eksperti koji su otkrivali najveće medijske senzacije i stvarali priče s naslovnica koje se pamte godinama.

Sva tri dana škole kandidati će sudjelovati na radionicama koje će profesori bodovati i ocjenjivati nakon čega će se i odabrati troje najboljih, a ovisno o prikupljenim bodovima, ostalima će se ponuditi popust na školarinu prilikom upisa.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here