19.11.2015. u Zagrebu udružujemo domaće snage stručnjaka i specijalista za internetski marketing koji će svoja najnovija saznanja i najkonkretnije praktične primjere, implementacijom bogatog “know-how” znanja, prenijeti na sudionike konferencije Web::Strategija 16 – Laboratorij digitalnog marketinga.

8 predavanja + panel raspravu vode najutjecajniji i najkvalitetniji web-stručnjaci i web-stratezi
s “up to the minute” temama iz dinamičnog svijeta internetskog marketinga koji je vičan promjenama iz dana u dan. Konferencija je mjesto na kojemu se udružuju najnaprednija znanja, poznati stručnjaci, ljudi s kojima dijelimo ista mišljenja i ideje, zabava, upoznavanje i otkrivanje – to jest Web::Strategija.


PRIJAVE za cjelodnevni konferencijski dan otvorene su još samo 10 dana pa marketinške agencije, web dizajn studiji, internetski poduzetnici, vlasnici web-shopova, online medija, portala, opinion-makeri  i studenti – POŽURITE!

19.11. odvojite dan za sebe i svoju tvrtku, vratiti će se dvostruko!

Prijave za Masterweb natječaj

PRIJAVITE svoju web-stranicu ili web-kampanju do 11.11. za jednu (ili obje) od kategorija:

  • Najbolje korporativne web-stranice 2015
  • Najbolja web-marketing kampanja 2015

Na samoj konferenciji, uživo, proglasiti će se Masterweb pobjednici čija će postignuća prenijeti vodeći hrvatski mediji. Ne oklijevajte i pobijedite jer vrijeme je da i vaš ured krasi Masterweb nagrada.

Zlatni sponzori konferencijeWeb Marketing Akademija i Web::Edukacija spremili su nagradu u vrijednosti 10.750,00 kuna iza koje se krije stručno i certificirano školovanje Specijalista za internetski marketing na Web Marketing Akademiji. Nagrada se dodjeljuje u nagradnoj igri u kojoj sudjeluju svi sudionici konferencije.

Organizacijski sponzori: Avalon, Regolina, Grizli, Znatko, Tim Znatiželja sa slatkim poklon paketima iz domaće proizvodnje te Dizajn Studio Ringeis koja je za nagradnu igru pripremio poklon pakete za što veselije dane u uredu.

Medijski sponzori abecednim redom: Coolinarica.com, CISEx.org, Liderpress.hr, Profitiraj.hr, She.hr, Tportal.hr, Večernji.hr i Zagrebonline.hr.

Nagradni natječaj

Prvih 10 osoba koje se jave na e-mail [email protected] uz naslov „Najbrži sam“, osvajaju besplatnu ulaznicu za cjelodnevnu konferenciju u vrijednosti 675,00 kn!