Foto: PRESSUdruga Fraktal na čelu s predsednicom Karmen Cesar s ponosom poziva da posjetite prostor Željeznickog kolodvora Zagreb, gdje se već drugi puta ove godine u razdoblju od 1. do 5. listopada 2013., od 9 do 17 h, održava manifestacija pod nazivom GLAVNO NA GLAVNOM.

Riječ je u prvome redu o Sajmu zdrave hrane i domaćih proizvoda, uz koji organiziraju i nekoliko zanimljivih kulturnih događanja.

Pogledate dvije predstave za djecu Bjelovarskoga kazališta;
2. listopada u 10 sati – Pepeljuga i
4. listopada u 10 sati – Dvije sretne sove.

Priredili su i nekoliko folklornih nastupa,  nastup KUDa sv. Klara, KUDa Žepče te posebno ovom prilikom imamo čast pozvati vas da uživate u nastupu limene glazbe ZETa.
Foto: PRESS
Od ostalih zanimljivosti koje se mogu vidjeti od 1. do 5. listopada na “Glavnom” spomenut cemo sredovjekovnoga kovača i lončara te repliku srednjovjekovnog vrtuljka.

Naročito ističemo zajedničku izložbu -članova Udruge Plavo svjetlo i djecjih radova napravljenih na temu – “Putujem vlakom”.

Priuštitesi posjetit  Glavnom željezničkom kolodvoru kako bi okom, uhom, nepcem, ali najviše srcem uživali u priređenim sadržajima.
A ako ste slučajni prolaznik ili putnik namjernik, neka i vas dotakne čarolija kojom ovaj stari zagrebački prostor već drugi puta pretvaramo u mjesto okupljanja i druženja, kulture i umjetnosti.