Foto: PRESSU tijeku su pripreme za premijeru novoga kazališnog projekta Gustl Teatra, pod imenom “Cabaret na crno”, koja će se održati 19. prosinca u 20 sati u Kazalištu Vidra.

Režiju predstave potpisuje Ivan Goran Vitez, koji je zajedno sa Zoranom Lazićem i Tonćijem Kožulom autor teksta, uloge tumače Robert Ugrina, Asim Ugljen i Petra Težak, a autor glazbe je Mate Matišić.

Riječ je o cabaretu koji kroz interaktivni okvir tečaja za profesionalnu orijentaciju i prekvalifikaciju na duhovit način progovara o gorućim problemima nezaposlenosti, ali i zaposlenosti u Hrvatskoj. Kome je gore – kvalificiranima a nezaposlenima, nekvalificiranima a zaposlenima, nekoj trećoj varijanti, mladima, starima, mrtvima, živima ili baš nikome, jer smo svi u istom „ćumezu“, pokušat će odgovoriti ova predstava.

Predstava je nastala u koprodukciji s Hrvatskim kazalištem Pečuh, a nakon premijere u Vidri, najavljena je reprizna izvedba na “krovu Zagreba” – na vrhu Nebodera u Ilici 1 (Zagreb Eye), 21. prosinca u 21 sat. Premijera u Pečuhu održat će se 17. siječnja 2014. godine.

 Foto: PRESS

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here