Početna Kazalište Najgledanija beogradska predstava stiže na scenu Vidra

Najgledanija beogradska predstava stiže na scenu Vidra

Chicaske perverzije na sceni Vidra

Najgledanija beogradska komedija, hit predstava “Chicaške perverzije” s Draganom Gagijem Jovanovićem, premijerno će se odigrati na sceni Vidra kazališta Kerempuh u četvrtak, 2. travnja u 20 sati. Repriza premijere planirana je za petak, 3. travnja.

Bilo je samo pitanje vremena kada će do zagrebačke kazališne publike stići univerzalan humor “Chicaških perverzija” u kojima glume beogradski glumci Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Ðordević. “Chicaške perverzije pričaju o ljubavi, prijateljstvu te problemima između muškaraca i žena. Predstava se bavi najobičnijim, a u stvari najkompliciranijim stvarima”, ističe Gagi Jovanović.

Više od 200.000 gledatelja

Predstava je rađena prema motivima drame “Seksualne perverzije u Chicagu” pisca, režisera, scenarista i dobitnika Pulitzera Davida Memeta. Od premijere u Beogradu 1993., pa sve do 2005. godine predstava je bila veliki kazališni hit s više od 200 tisuća gledatelja. Nakon skoro deset godina pauze Dragan Jovanović vratio ju je vratio na repertoar u jesen 2014. izuzetno uspješnom sjevernoameričkom turnejom, a potom s osam rasprodanih beogradskih izvedbi. Zanimljivo je da se, kao specijalni gost – glumac na jednoj od tih izvedbi pojavio i Novak Đoković.

Informacije o ulaznicama i rezervacijama mogu se dobiti na blagajni Vidre i broj telefona 01/4810 111.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here