Sunce i toplije vrijeme izvukli su Zagrepčane na ulice, parkove i klupice, a vratile su se i navike traženja zanimljivih tjednih ili vikend-aranžmana kojima bi u potpunosti opustili duh i tijelo.

Stoga svakako vrijedi spomenuti kako je Wellness Orhidelia, promotor jedinstvenog selfness programa – najnovijeg trend u svijetu turizma, ponovno odabran za najbolji wellness u Sloveniji. U 2014. godine Orhidelia bilježi 14% više posjetitelja i 12% više kupača na vanjskim bazenima.

“Priznanje ‘Naj wellness’ Slovenije šesti put za redom dokaz je da smo na pravom putu i uvijek ispred drugih. Laskavi naslov rezultat je predanog rada svih zaposlenika Terme Olimia, obogaćenog iskustvom stalnih gostiju”, komentirao je priznanje Andrej Pust, Area Sales Manager Terme Olimia.

Brojke sve govore – najbolji u Sloveniji!

Tome u prilog govore i brojke jer broj posjetitelja najprestižnijeg slovenskog Wellness centra Orhidelia kontinuirano raste. Tijekom 2014. godine zabilježeno je više od 81.000 posjetitelja, što je porast od 14% u odnosu na 2013. godini, dok je broj vanjskih kupača narastao za 12%. Ukupni poslovni dolasci na razini Terme Olimia d.d bilježe porast od 12%, a poslovni rezultat za obračunsko razdoblje, u usporedbi s 2013. godinom, uvećan je za 10%.

Posljednjih godina puno znanja i energije uloženo je kako bi Orhidelia postala prvi sveobuhvatni pružatelj usluga selfnessa u Sloveniji.

wellness orhidelia najbolji u Sloveniji

“Ideju o selfnessu, kao novom trendu, razvili smo u svojoj turističkoj ponudi kako bi gostima osigurali mnogo više doživljaja u trenucima opuštanja, koji su inače prepoznatljivi za naše toplice. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i znanju želimo ukazati na moguće putove samospoznaje, uspostave ravnoteže i na tjelesnoj i duhovnoj razini, a kako bi se osigurala bolja kvaliteta života svakom gostu – ne samo tijekom boravka u termama, nego i kod kuće. Wellness Orhidelia već tradicionalno, svakog 3. petka u mjesecu za goste organizira Selfness dan”, dodaje Pust.

Višestruko nagrađivane terme

Laskava nagrada nije jedino priznanje dobiveno ove godine. Naime,  turistička publikacija In Your Pocket, Wellness Orhideliji dodijelila je 1. mjesto u kategoriji Best Thermal Spa in Slovenia 2015, a sauna majstori na Državnom prvenstvu u sauna programu pobijedili su konkurenciju i time još jednom dokazali stručnost.

Spomenimo i kako je Wellness Orhidelija 2009. godine ušla u uži izbor 11 finalista na Svjetskom festivalu arhitekture 2009. godine u kategoriji Holiday.

Više informacija možete pronaći na www.terme-olimia.com