Početna Mozaik Tips & tricks za brzi povratak kože u formu i dubinsku regeneraciju

Tips & tricks za brzi povratak kože u formu i dubinsku regeneraciju

Nakon ljetnog godišnjeg odmora i obilja sunca i soli, mnogima je potrebna dubinska regeneracija kože. UV zrake su učinile svoje, koža je pomalo dehidrirana, stopala tvrda i gruba, a lice – koje je najviše izloženo sunčevim zrakama – vapi za dubinskom njegom.

Termalna voda, koju u slovenskim Termama Olimia crpe iz posebnih izvora na dubini od 520 metara i koja je prirodno bogata magnezijem i kalcijem, sjajno će regenerirati kožu, opustiti mišiće i ojačati imunitet za nadolazeću jesen. Atraktivni bazeni ispunjenih ovom ljekovitom termalnom vodom, predivan ljubičasti dekor Wellnessa Orhidelia, brojni programi za opuštanje u saunama definitivno će pomoći da se lakše priviknete na povratak u rutinu. No, ono što nam nakon ljetnih odmora ipak najviše treba savršena je post-summer beuaty rutina.

Ovo su tretmani koji će vas prema izboru vrhunskih wellness stručnjaka iz Terma Olimia najbolje regenerirati.

Dodir ljeta

Da, nismo još spremni oprostiti se od ljeta! Dodir ljeta, osim cjelodnevnog opuštanja u Wellnesu Orhidelia, sadrži i masažu lica i tijela, koja će kožu nahraniti, osvježiti i regenerirati. Miris hranjive kreme svaka osoba odabire sama, prema svojim preferencijama, a nakon ove posebne beuaty čarolije, čeka vas i hranjivi vitaminski napitak. Nahraniti kožu izvana i „iznutra“, iznimno je važno, a ovaj će joj tretman ponovo vratiti sjaj i ljepotu. I što je najvažnije, u njemu ćete baš uživati.

Spa za kritične zone

Lice i stopala su kritične zone nakon ljeta, pa svakako trebate isprobati dva tretmana u Spa centru Armonia Terma Olimia. Hydradermie je cjelovit tretman lica koji uključuje nekoliko postupaka: dvostruku ionizaciju koja, između ostalog, briše pigmentacijske mrlje; oksigenaciju te stimulativnu limfnu masažu koje koži daju sjaj te zdrav i blistav izgled. Spa pedikura u trajanju od čak 90 minuta, pak, uključuje posebnu osvježavajuću kupku, piling i masažu stopala s biljnim balzamom, a završava parafinskim oblogom nakon kojeg je koža stopala nevjerojatno mekana.

Masaža s mirisom melise i citrusa

 Wellness Orhidelia već je godinama ponosni nositelj titule najboljeg wellnessa u ovom dijelu Europe, posebice za romantičare i one koji vole uživati u dvoje. U Termama Olimia brojne su mogućnosti uživanja u paru. Saune, termalni vodeni užici, masaža Amala za dvoje s privatnim jacuzzijem i pjenušcem čekaju parove da im se prepuste, a  za kraj ljeta stručnjaci Terma Olimia preporučuju masažu s mirisom melise i citrusa koja će vas oraspoložiti, opustiti, koži vratiti sjaj i baršunasti osjećaj.