vitafestU Zagrebu se od 11. do 13. listopada 2013. po drugi put održava sajam zdravlja Vitafest. Cilj sajma je promocija i očuvanje zdravlja te podizanje kvalitete života.

U okviru ovogodišnjeg Vitafesta posjetitelji će u Hypo centru kroz više od 100 različitih programa moći naučiti o zdravoj prehrani i važnosti pravilnog vježbanja, dobiti informacije o nizu medicinskih tema od vrhunskih liječnika i specijalista, opustiti se kroz praktične radionice masaže, zabaviti se kroz kvizove i radionice za djecu te upoznati proizvođače zdrave hrane uz mogućnost degustacije njihovih proizvoda. Vitafest je sajam namijenjen cijeloj obitelji.

Posebna pozornost na ovogodišnjem Vitafestu posvećena je trudnicama koje će u subotu, 12. listopada od 10.30 do 19.30 moći prisustvovati nizu predavanja na teme: neplodnost i obrada steriliteta, vođenje uredne trudnoće, specijalne dijagnostičke pretrage u trudnoći, analgezija i anestezija u trudnoći, uloga patronažne sestre, njega majke i novorođenčeta u prvim danima po porodu i dr. Sva predavanja vodit će eminentni stručnjaci poput Dr. Ivana Bolanče iz KBC „Sestre Milosrdnice“, dr. Davora Franičevića iz DZ „Centar“, dr. Petre Podobnik Brlečić iz poliklinike Podobnik i dr. Sva predavanja odvijat će se u dvorani Rab, a detalj program i satnicu predavanja moguće je pronaći na stranici www.vitafest.hr. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Portal za zdravlje i ljepotu CentarZdravlja.net kao organizator sajma u suradnji sa sponzorom Tosamom poklanja, najbržim čitateljima portala, deset  poklon paket u kojem se nalaze  Dr. Pasha zlatni melema i  Pasha mirisna svijeća summer moments.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite svoje podatke na : [email protected] s naslovom ZG-TOSAMA, te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, svoju punu adresu i broj telefona. Nagrade se preuzimaju na Vitafestu.