Početna Izbor (OSVOJI TABLET!) Terrakom paketi dostupni bez ugovorne obveze

(OSVOJI TABLET!) Terrakom paketi dostupni bez ugovorne obveze

Domaći telekom operater Terrakom novim korisnicima tijekom jeseni nudi posebnu akciju pod nazivom “Bez ugovorne obveze” koja im omogućava kombiniranje usluga interneta, televizije i telefonije bez ugovorne obveze, ali i bez plaćanja aktivacijske naknade, što za potencijalno nove korisnike Terrakom usluga predstavlja uštedu od 1.421,75 kn!

Osim toga, korisnike će dodatno razveseliti i informacija da, ukoliko u bilo kojem trenutku požele prekinuti s uslugom, mogu to učiniti bez naknade za prijevremeni raskid.

Cijene paketa tijekom nove jesenske akcije ne razlikuju se od cijena uz standardnu ugovornu obvezu, a ukoliko korisnici požele promijeniti brzinu interneta ili neku drugu ugovorenu stavku, mogu to učiniti nakon podmirivanja prvog računa.

Super povoljni DUO i TRIO paketi

U Zagrebu te dijelovima Sesveta i Kutine, Terrakom na vlastitoj optičkoj infrastrukturi nudi uslugu neograničenog pristupa internetu, usluge digitalne i analogne kabelske televizije te uslugu telefonskog priključka. Na nacionalnoj razini, usluga interneta dostupna je putem klasične telefonske linije (ADSL), dok je usluga televizije dostupna putem satelita.

Cijene DUO i TRIO paketa izrazito su pristupačne korisnicima, a koje su neke od najpovoljnijih opcija ili kako doći do najbržeg interneta, možete provjeriti na OVOM linku.

OSVOJI A77 Quad Core 7” TABLET!

Bez ugovorne obveze - tabletZagrebonline.hr i Terrakom ti omogućuju osvajanje atraktivnog A77 Quad Core tableta, a sve što trebaš napraviti jest odgovoriti na nagradno pitanje:

Do kojeg datuma traje Terrakomova akcija “Bez ugovorne obveze”?
a) Do 1. studenog 2015.
b) Do 1. prosinca 2015.
c) Do 1. siječnja 2016.

Točne odgovore pronađite na linku BEZ UGOVORNE OBVEZE te ih do utorka, 29. rujna, zaključno s 11:59h, pošaljite na mail adresu [email protected] zajedno sa svojim podacima (ime, prezime, adresa stanovanja). Istog dana, ime dobitnika/ice objavit ćemo na Facebook stranici portala Zagrebonline, ali i Terrakoma.

Dobitnik: Frane Vrkić iz Rijeke

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here