Najpovoljniji internet u Zagrebu krije se na besplatnom info broju 0800 66 77 ili web adresi www.terrakom.hr. Terrakom duo i trio internet paketi provjereno su najpovoljniji izbor na domaćem tržištu telekom usluga.

Na području Zagreba, Terrakom nudi usluge putem vlastite optičke infrastrukture (brzine do 100 Mbps), VDSL-a (brzine do 50 Mbps-a) te ADSL-a (brzine do 10 Mbps-a). OPTIK internet paketi s brzinama do 100 Mbps i cijenama koje, ovisno o zatraženim uslugama, variraju između 99 i 269 kn/mj dostupni su u dijelovima Sesveta, Laništa, Utrina, Sopota, Voltinog, Črnomerca, Jaruščice, Jaruna, Središća, Medveščaka i dr.

 

U sklopu jesenske akcije ponuda je osvježena paketom Super TRIO Mini čija je cijena dosad bila 239 kn/mj. Od prošlog tjedna, a uz ugovor na 24 mjeseca, dostupan je za 1 kunu u prva 3 mjeseca te 199 kn/mj koja čak i nakon isteka ugovora ostaje kao trajna cijena.

 

Super Trio Mini omogućava OPTIČKI INTERNET s minimalnih 35, a maksimalnih 50 Mbps u downloadu (upload između 5 i 10 Mbps), zatim NEOGRANIČENO TELEFONIRANJE za 0 kn/min prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Hrvatskoj te fiksnim mrežama u EU (uspostava poziva naplaćuje se 0,29 kn prema fiksnim mrežama u RH, 0,89 kn prema mobilnim mrežama u RH te 0,89 kn prema fiksnim mrežama u EU), a u vaš dom donosi i VIŠE OD 40 TV KANALA za koje ne morate brinuti koliko je u kućanstvu TV prijemnika