Početna Novosti Telekom operatori u Zagrebu – dostupnost optike je presudna

Telekom operatori u Zagrebu – dostupnost optike je presudna

Domaći telekom operator Terrakom, sa sjedištem u Zagrebu, ove zime predstavio je posebnu akciju tijekom koje su svi OPTIK paketi dostupni za samo 1 kunu u prva tri mjeseca, dok su oni koje nudi putem ADLS-a raspoloživi uz 30% popusta u istom razdoblju.

Podsjetimo, Terrakom je u dijelovima Zagreba, Sesveta, Kutine i Vidovca razvio približno 200 kilometara vlastite optičke infrastrukture te kroz nju nudi usluge kabelskog interneta (OPTIK), TV edit my essay edit my essay priključka i telefonije. Preciznije, približno 25.000 kućanstava na ovim područjima moguće je priključiti na OPTIK solo, duo ili trio pakete Terrakoma, a iz tvrtke potvrđuju kako su ih korisnici prepoznali kao kvalitetnog i pouzdanog providera.

Kao svoju osnovnu komparativnu prednost vide povoljne cijene, što je nedavno potvrđeno istraživanjem IT portala Racunalo.com (op.a. tekst pod naslovom „ISTRAŽILI SMO: Usporedba fiksnih linija 2015 – OPTIKA, datuma 2. prosinca 2015.) te velike brzine downloada i uploada koje na optici dosežu razinu 100/20 Mbps (uz minimalnih 2 Mbps).

Kojeg telekom operatora odabrati?
Foto: Bigstock

Osim interneta na kojem je moguće doći do brzina od 10, 20, 30, 50 i 100 Mbps, Terrakom u OPTIK paketima nudi i opciju FLAT.TEL telefoniranja uz koju se naplaćuje jedino uspostava poziva i to – 0,29 kn prema fiksnim telefonima u RH, 0,89 kn prema mobitelima u RH te 0,89 kn prema fiksnim destinacijama unutar Europske unije. Tako se, primjerice, poziv prema dragoj osobi u nekoj od mobilnih mreža u Hrvatskoj plaća 0,89 lipa jednokratno i ni na koji način ne ovisi o trajanju razgovora s obzirom da je cijena 0 kn/min i takva je za sve pozive unutar Hrvatske (fiksno + mobilno) te pozive prema fiksnim brojevima u EU.

Dostupnost telekom usluga

Treća usluga je televizijski priključak koji dolazi kroz usluge Multi.tv, Digi.tv i Sat.tv od kojih potonja ne zahtijeva internetsku vezu niti telefonski priključak, a donosi više od 65 kanala u pretplati te približno 200 free-to-air programa. S druge strane, Digi.tv na izbor daje minimalno 70 kanala u digitalnom obliku na jednom prijemniku te 40 analognih kanala na više prijemnika.

Usluge su dostupne u solo, duo i trio opcijama, a prije toga je preporučljivo provjeriti dostupnost Terrakom usluga na lokaciji od interesa. To je moguće učiniti putem službene stranice www.terrakom.hr ili pozivom na besplatni info telefon 0800 66 77.

Jedna od osnovnih poteškoća s kojima se susrećemo jest da potencijalni korisnik niti ne zna da smo optikom prisutni u njegovoj zgradi. Povoljnije cijene telefoniranja i brzi internet su mu nadohvat ruke pa ih zato različitim aktivnostima kroz direktnu prodaju, promociju ili društvene mreže nastojimo motivirati na posjet našim stranicama gdje prema adresi ili broju telefona mogu provjeriti dostupnost naših usluga. – PR služba Terrakoma.

Akcija u kojoj OPTIK paketi u prva tri mjeseca dolaze uz 100%-tni popust traje do kraja ožujka. Napomenimo da je usluge moguće uzeti i bez ugovorne obveze, ali uz nju se ne veže akcijski popust. Sve akcije detaljno se mogu pogledati na ovom LINKU.

Kojeg telekom operatora odabrati?

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here