Foto: PRESSSvim novim i postojećim, privatnim i poslovnim korisnicima  aktualnih Vip pretplatničkih tarifa i Opcija te Vipme tarifa podatkovni promet značajno će se povećati.

Vipnet će od danas svim korisnicima tarifnih opcija s uključenim podatkovnim prometom na Tango, Step i Swing tarifama te korisnicima podatkovne tarife Samba automatski povećati količinu uključenog podatkovnog prometa. Nakon što se definirana količina podatkovnog prometa iskoristi, doći će do smanjenja brzine prijenosa podataka te ona neće prelaziti brzinu od 64 kb/s. Korisnicima Vipme tarifa Non stop i Non Stop+ podatkovni promet će se povećati prilikom sljedećeg produljenja tarife, tijekom mjeseca.

Za istu mjesečnu naknadu u Opciji 2, uključeni podatkovni promet korisnicima raste sa 125 MB na 512MB, u Opciji 3 s 250 MB na 1 GB. U Opciji 4 podatkovni promet raste s 1 GB na 2 GB dok u kombinaciji s Opcijom 5 podatkovni promet raste s 2 GB na 3 GB, uz maksimalnu brzinu bez ograničenja u obje Opcije.

Primjerice, jedna od najatraktivnijih i najpopularnijih kombinacija i dalje ostaje tarifa Step uz Opciju 3 koja od sada za istih 200 kuna mjesečne naknade, uz neograničeno telefoniranje prema svim mrežama, nudi i značajno povećanje podatkovnog prometa s 250 MB na čak 1 GB.

U tarifama Tango, Step, Swing i Samba uključen je i pristup najbržoj 4G LTE mreži koja u kombinaciji s Vipnetovom superiornom 3G mrežom omogućuje vrhunsko korisničko iskustvo u svim gradovima i 500 manjih naselja u Hrvatskoj, a uz povećanje podatkovnog prometa surfanje postaje još bezbrižnije.

Više bezbrižnog surfanja očekuje i korisnike Vipme tarifa pri čemu će poklonici Non stop tarife za 49 kuna naknade umjesto 512 MB na raspolaganju imati 1 GB podatkovnog prometa, dok će korisnicima Non stop+ tarife za dosadašnju naknadu od 69 kuna podatkovne mogućnosti skočiti s 512 MB na čak 2 GB.

U segmentu podatkovnih pretplatničkih tarifa, povećanje očekuje i korisnike Samba tarife i to s 1 GB na 2 GB podatkovnog prometa, odnosno kombinacijom tarife i opcije povećava se promet za 1 GB u svakoj od pripadajućih kombinacija tarife i opcija S, M, L ili XL.

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here