Tradicionalne Stilske igre vodećeg zagrebačkog trgovačkog centra, Arena Centra, ove su subote, modnom revijom najnovijih trendova, privukle poglede sviju koji su se našli u samom središtu Zagreba. Jedinstvena modna pista vodila je najposjećenijim gradskim ulicama i trgovima, a poznate manekenke plijenile su pažnju slučajnih prolaznika na trgu Žrtava fašizma, Europskom trgu, Cvjetnom i Tomislavovom trgu, dok su najveće iznenađenje priredile prolaznicima u tajanstvenom Tunelu Grič i Art Parku.

arena stilske igre, skupne fotografije,male za web

Ovoj modnoj priči pridružile su se i poznate trendseterice Anita Dujić, Isabella Rakonić te stilistica Doris Fatur, koje su odabrale svoje omiljene trendove sezone.

arena stilske igre, skupne fotografije,male za web
Tihana Harapin Zalepugin, Anita Dujić, Isabella Rakonić, Doris Fatur

Anita Dujić ove jeseni bira boju trule višnje, baršun i tweed, a neizostavan dio stajlinga su joj kožne jakne i šeširi. Blogerica Isabella Rakonić također voli baršun ove sezone, a osim na haljinama, ovaj bogati materijal odlično joj pristaje na čizmama uz traperice visokog struka i tople oversized veste. Posebnu pažnju Isabella posvećuje detaljima pa tako kao ključne komade ove sezone predlaže choker ogrlice, kožne remene s velikim kopčama, crne kožne čizme te naočale.

arena stilske igre, skupne fotografije,male za web

Stilistica Doris Fatur najbolje zna što se nosi ove jeseni i zime pa je to pokazala i na Stilskim igrama. „Za ovu sezonu preporučila bih klasične komade u duhu trendi 70-tih godina kao sto su dolčevite, zemljane neutralne jesenske boje, hlače i suknje visokog struka, te kombinacije sjajnih i mat materijala. Ključni komadi koje sam i sama koristila u Stilskim igrama kombinacija su bezvremenske crne i glamuroznih šljokica koje su odlične i za slavljeničko razdoblje koje nam uskoro dolazi. Za hladne dane tu su oversized kaputi, slojeviti komadi, topli materijali i zimski uzorci: pepito i karirano“, izjavila je na Stilskim igrama Arena Centra stilistica Doris Fatur.

arena stilske igre, skupne fotografije,male za web
arena stilske igre,
skupne fotografije,male za web

Poznat po tome što prati najnovije trendove, ne samo u modi, nego i u tehnologijama i komunikaciji sa svojim posjetiteljima, Arena Centar i ove sezone donosi pregršt novosti. Zahvaljujući Facebook Live aplikaciji, Instagramu te atraktivnim 360° fotografijama snimljenim na prepoznatljivim lokacijama Zagreba, u modnoj reviji, koja je potrajala do ranih poslijepodnevnih sati, mogli su uživati ne samo slučajni prolaznici nego i svi koji na društvenim mrežama prate Arena Centar. „Stilske igre su naš tradicionalni projekt kojem se jako veselimo i kojem je želja približiti bogatu ponudu zakupaca Arena Centra svim našim posjetiteljima, ali i prikazati tu modnu ponudu na gradskim ulicama što je najbolja inspiracija za kupnju. Ove sezone smo se potrudili približiti Stilske igre ne samo onima koji će ih doživjeti uživo nego i velikom broju naših posjetitelja koji nas prate na društvenim mrežama i putem novih online kanala“, kazala je Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra.

stilske-igre-arena-centra-7

Cijelu atmosferu atraktivne modne revije iznenađenja kroz grad dodatno je začinio Brass Band, scensko glazbena atrakcija koja je interpretirajući glazbene klasike, ali i novije hitove, oduševila prolaznike.