Tvrtka Samsung u zagrebačkom Arena Centru otvorila je svoj novi, inovativni Samsung Experience Store. S potpuno drugačijim konceptom uređenja i ponude, novotvoreni Samsung prodajno-savjetni centar korisnicima donosi premium uslugu te posebno iskustvo kupovine. U Samsung Experience Storeu u Arena Centru korisnici će se moći upoznati s najnovijim proizvodima iz Samsung portfelja – nadmoćnim Note9 te najnovijim modelom iz A serije Galaxy A7, ali i drugim flagship uređajima.

Samsung Experience Store prostire se na ukupno 155 m2  i postavlja suvremene standarde kvalitete uređenja i ponude. Opremljen je najnovijim inovacijama u području mobilne tehnologije – od pametnih telefona, interaktivnih satova do slušalica i dodataka za Samsung uređaje. Osim toga, Experience Store u Areni imat će posebno opremljene zone za fotografiju i gaming, uz mogućnost kupovine dodatne opreme te servis Samsung telefona, tableta i nosivih uređaja.

„Brinemo o potrebama naših korisnika, pružamo im najbolju moguću uslugu te tako unaprjeđujemo njihovo ukupno korisničko iskustvo i zadovoljstvo. Želja nam je da svi Samsung korisnici imaju osiguranu vrhunsku uslugu te se mogu u svakom trenutku osloniti na našu stručnu podršku. Zato smo i omogućili da na jednom mjestu dođu, isprobaju, kupe i po potrebi servisiraju svoje proizvode iz Samsung portfelja.“, rekao je Hojun Hwang, predsjednik Uprave regionalnog predstavništva Samsung Electronics.

Novi Samsung Experience Store pripremio je i druge novitete pa će tako korisnici moći sudjelovati u edukativnim radionicama u manjim grupama na kojima će se upoznati s najnovijom tehnologijom pametnih telefona i dobiti uvid u sve dodatne mogućnosti koje nude Samsung pametni telefoni.

„Vjerujemo da će novi Samsung Experience Store opravdati i premašiti očekivanja naših korisnika. Zahvaljujući otvaranju novog prodajno-savjetnog centra korisnici će na istom mjestu dobiti prodajnu, post-prodajnu i servisnu podršku, za što će se pobrinuti naši educirani zaposlenici.“, istaknuo je direktor odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu Samsung Electronic Pavle Zobundžija.

Podsjetimo kako je Samsung Experience Store zajednički projekt tvrtki Samsung Electronics i Sancta Domenica, koji je u prve dvije godine poslovanja na prijašnjoj lokaciji u sklopu Arena Centra posjetilo gotovo pola milijuna korisnika.

„Novi supermoderni Samsung Experience Store Arena je rezultat dugogodišnje uspješne poslovne suradnje s našim strateškim partnerom – Samsungom. Neizmjerno je zadovoljstvo u maloj Hrvatskoj, sudjelovati u ovakvom projektu s najjačim svjetskim igračem na polju mobilne telefonije i hrvatskim potrošačima predstaviti najnovije standarde u fizičkom retailu na globalnoj razini. U narednom periodu, svakodnevno ostajemo revno dedicirani ka premium usluzi ka našim kupcima uz vodeće tržišne pogodnosti poput plaćanja do 36 rata, besplatne dostave isti dan, staro za novo i try&buy prilikama.“, rekao je Goran Janičijević, direktor maloprodaje i marketinga, tvrtke Sancta Domenica.

Više o Samsung Experience Storeu saznajte u prizemlju Arena Centra, na adresi Vice Vukova 6, od ponedjeljka do petka od 10 do 21 sat te vikendom od 9 do 21 sat.