Omiljeni globalni sportski i lifestyle brend adidas te omiljena trgovina sportskom opremom Sport Vision pozivaju sve ljubitelje nogometa 5. i 6. srpnja u zagrebački Arena centar. Naime, u sklopu izazova “The Goal Getter” svi zainteresirani moći će sudjelovati u interaktivnoj aktivaciji koja će simulirati nogometno igralište i omogućiti im da pokažu svoje nogometne vještine. To je ujedno i prilika da adidas predstavi novo izdanje svojih kultnih kopački – F50.

Povijest adidas kopački bogata je inovacijama i uspjesima koji su oblikovali nogomet kakav danas poznajemo. Od osnutka adidasa 1949. godine, Adi Dassler postavio je temelje za proizvodnju vrhunskih kopački. Prve velike inovacije došle su 1954. godine, kada je njemačka nogometna reprezentacija osvojila Svjetsko prvenstvo noseći adidas kopačke s izmjenjivim čepovima. Kasnije, legendarni modeli poput Copa Mundial i Predator nastavili su adidasovu tradiciju vrhunske izrade i inovativnog dizajna, omogućujući nogometašima diljem svijeta da postignu izvanredne rezultate.

adidas F50 linija bila je pionir u korištenju inovativnih materijala i tehnika, fokusirajući se na brzinu i performanse, što ju je učinilo jednom od najpopularnijih kopački na tržištu. Model F50 adiZero iz 2010. godine težio je samo 165 grama, čineći ga jednim od najlakših modela na tržištu, dok je F50 miCoach iz 2012. omogućio igračima analizu performansi zahvaljujući ugrađenom senzoru brzine. Najnoviji model, F50 Reborn, gotovo 10 godina kasnije vraća ovu legendu s modernim tehnologijama i dizajnom prilagođenim današnjim igračima.

“The Goal Getter” izazov ne samo da stavlja naglasak na brzinu i preciznost, karakteristike koje definiraju adidas F50 liniju, već će pružiti svim posjetiteljima priliku da pokažu svoje nogometne vještine. Cilj izazova je pogoditi zlatnu metu na golu, a svatko će imati tri pokušaja. Najuspješniji i najbrži imat će priliku osvojiti adidas loptu s potpisima naših reprezentativaca Joška Gvardiola, Marija Pašalića i Borne Sose.

Za ostale sudionike koji ne pogode zlatnu metu, točnije za sve one koji pogode neku od preostalih meta, osigurane su druge atraktivne adidas nagrade u obliku adidas bočice i kupona s 10% popusta koji će moći iskoristiti na kupnju adidas proizvoda u Sport Vision trgovinama. Također, za vrijeme trajanja izazova svaka kupovina čiji iznos bude veći od 150 eura, bit će nagrađena adidas loptom s ovogodišnjeg Europskog prvenstva u Njemačkoj.