Milan Bandić, (Foto: Kristijan Tabet)Ni naglo zahlađenje, ni kiša koja lijevala kao iz kabla nisu oko podneva zaustavili novinare da dođu na Bundek gdje se nakon dugo iščekivanja napokon trebao dobiti odgovor na pitanje hoće li se, kako, kada, s kim i zašto zagrebačkih gradonačelnik Milan Bandić kandidirati na predstojećim parlamentarnim izborima, zakazanim za 4. prosinca. Na Bundek je Bandić stigao sam, jer tim će kako je kazao predstaviti kasnije, zajedno s programom koji će ponuditi i objavom izbornih jedinica u kojima će se natjecati.

– Odlučio sam prekinuti nagađanja, na izbore izlazim s listom koja će se zvati Stijena – nezavisna lista Milana Bandića. Bez nas se u Hrvatskoj neće moći formirati kvalitetna vlast. Odluku o tome što će biti s mojim mandatom zagrebačkog gradonačelnika donijet ću nakon izbora- rekao je gradonačelnik.

Bandić je podsjetio i kako je do sada izborio 3 saborska mandata i 4 mandata za gradonačelnika, a sve to vjerojatno “ne samo zbog ljepote, jer nisam toliko lijep, već zbog rada koji su ljudi prepoznali”.

Kao razloge zbog kojih će se kandidirati na parlamentarnim izborima gradonačelnik je istaknuo želju da “stane na čelo kolone rada i radnika, mladih, nezaposlenih… da vrati perspektivu svima koji je sada nemaju”, a niti će je imati uz postojeće političke stranke i koalicije.

Za vrijeme predizborne kampanje gradonačelnik je najavio kako će koristiti godišnji odmor. Novinari su postavili i niz pitanja o tome kako će se kampanja financirati, tko će je od suradnika Milana Bandića u Gradu Zagrebu poduprijeti, hoće li se kandidirati i u izbornoj jedinici za dijasporu, kakav konkretno rezultat očekuje… no većina tih odgovora će biti poznata kada odluči predstaviti svoj tim, za koji je rekao da ga odlikuju kompetentnost, mladost, širina i zajedništvo. (Jasminka Kovačević)

Video: Infopunkt.tv

Zašto sam se odlučio za nezavisnu listu…

[infopunkt 3397&video=02 nolink]

…Znam zasukat rukave i stat’ u glib…

[infopunkt 3397&video=03 nolink]

…Želim stati na čelo kolone…

[infopunkt 3397&video=04 nolink]

…Bez Stijene Milana Bandića se neće moći
formirati kvalitetna i uspješna vlast…

[infopunkt 3397&video=05 nolink]

…Da ova dva bloka dobro rade, onda
bih podržao jedan od ta dva…

[infopunkt 3397&video=06 nolink]

…Ne vidim čovjeka koji zna bolje od
mene raditi taj posao

[infopunkt 3397&video=07 nolink]

14 Komentari

  1. Nema većeg lopova od Bandića.
    Koliko si lopino zaradio na nepotrebnim stupićima po cijelom zagrebu lopove

  2. ja ću mu dati glas!!!!svaka čast bandiću!!! svi oni kradu na vlasti, ali bandić je jedini čovjek iza kojeg se vide bar nekakvi rezultati i to sirotinji!

  3. milane uz tebe sam. nemam nikakvih prihoda i ne da mi se raditi, a želim biti bogat kao ti. i meni bi odgovarao posao da samo trčim naokolo i pričam kako umirem za poslom

  4. milane, ja sam nepismen kao i ti. mogu li na tvoju listu, bez prihoda sam a ti si bogat

  5. kako se uclaniti u nezavisnu listu tj.kako postati clan nezavisne liste milana bandica-stijena

  6. Gosp. Bandić ja sam kao hrvatski branitelj na odg mjesu u udruzi branitelčja policije spreman za vašu političku strtanku nezavisna lista – stijena pokriti područje brodsko-posavsje županije za nadolazeće izbore. javi te mi . S poštovanjem Čulina

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here